Elszigetelődve

2022. augusztus 02. 22:51

Orbán Viktor miniszterelnök kedden megbeszélést folytatott Donald Trump korábbi amerikai elnökkel.

2022. augusztus 02. 22:51
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Elszigetelődve: Orbán Viktor miniszterelnök kedden megbeszélést folytatott Donald Trump korábbi amerikai elnökkel. A talákozóra a volt elnök New Jersey állambeli bedminsteri birtokán került sor.

Hajrá, Elnök úr! Hódítsa vissza a Fehér házat!”

Kapcsolódó tartalom:

Orbán Viktor Donald Trumppal tárgyalt az Egyesült Államokban
A találkozó a volt elnök New Jersey állambeli bedminsteri birtokán valósult meg. Bővebben...

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. augusztus 03. 14:58
ezt hívják elszigetelődésnek?
zolizolizoltan
2022. augusztus 03. 11:49
Ha Orbán hozzáköti a sorsát Trumphoz, együtt csoszoghatnak ki a történelemből.
Pierre
2022. augusztus 03. 10:33
ket szociopata talalkozott vegre, orbannak most nem kellett kiskutyakent csaholva szaladgalni a nagykutya utan, ahogy ezt azon a szanalmas felvetelen lathattuk anno. Trumpot mindig erdekelte, hogyan lehet hazudozassal, uszitassal, megosztassal a csocselek uralkodojava vallni, tudatosan erre epitette politikai karrierjet, ezeket a mintakat kereste az amerikai politikaban is korabban. Orban tokeletes modellt mutat most szamara a demokracia lezullesztesere, az onkenyes hatalmi celok eleresere, tehat nyilvanvaloan erdekli.
korodi
2022. augusztus 03. 10:18
Te Deák Dani te az égő ház előtt állsz és magyarázod, hogy ez egy remek ház és ez nem tűz, hanem bent állandóan meleg van és ráadásul totál egyedi a fényjátékok okán de ez nem tűz, hogy égne már a ház, az nem így nézne ki, na ott a szomszédé igen na az ég csak most épp nem látni de az ég! Iszonyatosan gáz vagy, ahogy Trumppal magyarázod az elszigetelődést, mert ha valaki, akkor most Orbán tényleg bebaszott saját magának! Trump, Putyin meg Bolsonaro, az ész megáll! Ki lesz a következő, Duterte?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!