Danko kapitány megtalálta a magyarokkal közös jövőt

2022. augusztus 22. 14:05

Egészen szürreális videót osztott meg az egykori szlovák házelnök.

2022. augusztus 22. 14:05
null
Pomichal Krisztián
Ma7.sk

„Danko szimbolikus helyről, a Tatabánya mellett található Turul-szobor alatti autópályapihenőből jelentkezett be (videójában ezt külön ki is emeli), hogy elmondja követőinek, éppen Budapestre tart. Danko állítása szerint találkozik a Magyar Országgyűlés elnökével, Kövér Lászlóval. A felvétel tanúsága szerint ráadásul nem üres kézzel érkezik a magyar fővárosba, egy Késmárkról származó jellegzetes goral kalapot ajándékoz majd a házelnöknek. Danko azért éppen késmárki kalapot visz, mert »Thököly Imre miatt a város nagyon fontos a magyaroknak«. 

»A múltban sok minden szétválasztott minket a magyarokkal, de ami összeköt, az a közös jövő. (...) Azért megyek a parlament elnökéhez, hogy biztosítsam róla, Szlovákiában nem őrült meg mindenki. Azért megyek, hogy tanuljunk tőlük.«

Ha valakinek bármi kétsége maradt afelől, mennyire őrült világban élünk, elég, ha megnézi ezt a videót. A soviniszta Slota egykori pártjának elnöke az SNS által korábban rendszeresen »lecsirkézett« turulmadár szobra alól jelentkezik be, hogy agyba-főbe dicsérje Magyarországot, valamint a magyar kormányt és bejelentse, tulajdonképpen tanulmányútra megy Budapestre.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zilizi Gábor
2022. szeptember 01. 10:32
Tanulmany út. No persze! Az oroszok jelezték Dankonak hogy ha gázt akartok szlovákok menjetek magyarokhoz. Nagyot kell majd hajolni. Matovicsnak is Danko segített az oroszokkali való Szputnyikos oltó anyagert és a megszervezéséért. Lett is belőle kormány válság. Most is valamien ilyen dolog lehet mert ha Heger jönne az mar nagyon szembetűnő lenne. Korcsok külügyminiszter úr meg nyugati báb figura. Danko az egyetlen politikus aki nyiltan oroszokkal jopajtizik. De úgy néz ki hogy gáz az már más kérdés....
Bigbeeeee
2022. augusztus 22. 21:48
Kis adalék Danko kapitány genealógiájához: az édesanyját Görgei Júliának hívják. Nem kell meglepődni, a tótok fele ilyen "hendikeppel" startol.
csulak
2022. augusztus 22. 17:14
Ha tiszta szivvel es jo gondolatokkal josssz, akkor jere, szivesen latunk !
hegyaljai
2022. augusztus 22. 16:20
Az a kalap azért egy kicsit lengyel is. Ott is vannak goralok/guralok. https://hu.wikipedia.org/wiki/Gor%C3%A1lok_(n%C3%A9pcsoport)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!