Azért a franciák se mind idióták!

2022. augusztus 26. 10:59

Ha valaki azt hinné, a franciák azonosak a Charlie Hebdo köcsögjeivel, tévedésben van.

2022. augusztus 26. 10:59
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Ha valaki azt hinné, a franciák azonosak a Charlie Hebdo köcsögjeivel, tévedésben van.A többség ott is normális.Európa többsége igenis normális.És egyre nehezebben tűri el ezeket a rohadékokat.Közeledik a rendrakás. Ne féljetek!”

Kapcsolódó

„Mikor jön a magyar miniszterelnök Franciaországba, hogy rendet tegyen nálunk?” – így védték meg hazánkat a Charlie Hebdo kommentelői

hazánkat a Charlie Hebdo kommentelői

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. augusztus 27. 12:38
Nem úgy lesz a változás, mint gondolják, remélik sokan. A zöldkommunistaliberál hadúr először kiirt mindenkit maga körül, majd utána lesz a harakiri. Mondjuk nem tudom minek, mert az ugye egy feljebbvalónak szíves felajánlás, hogy mennyire tiszteli. De itt akkor már nem lesz feljebbvaló, hacsak Biden nem. Az Közép-Európai viszonyok megismerése meg nyugaton 0. Még térképük sincs a navigációban rólunk. A kommunizmusnak meg nincs bűntette, csak a náciknak. Pedig van bűntette a franciáknak, a belgáknak, a hollandoknak, spanyoloknak, hollandoknak, angoloknak, osztrákoknak stb. Népellenes is.
ivanoohe
2022. augusztus 26. 19:41
Bunnnnkó Nem is neked :) Bocs. Hanem ennek a korodi izének :)
LancelotDuLac
2022. augusztus 26. 16:50
„Mikor jön a magyar miniszterelnök Franciaországba, hogy rendet tegyen nálunk?” xDDDD Lakva ismerni az embert!! A franciák már 2011-ben meglincselték volna ezt a patkány Orbánt - amikor átírta önkényesen a választási törvényt az alkotmánnyal együtt, a lopásairól nem is beszélve! A franciák mielőtt tüntetnek tájékozódjanak, mert pont Orbán engedte rájuk a menekülteket ellenőrizetlenül, köztük a terroristákat is, ahelyett, hogy ellenőrizték volna a határon őket!!! A párizsi terrortámadás el követői Magyarországon keresztül érkeztek Fro-ba ! A fr. rendőrség kiderítette, Szerbián, Horvátországon és Magyarországon keresztül jutottak Franciaországba azok szírek akik szervezték a bulit! Amikor a 400 ezer menekült átmasírozott akadály nélkül az országon 2015-ben! Orbán semmite sem tett! Sőt, a Terrorelhárítási Központ (TEK) adatai szerint is 14 terrorista utazott át Magyarországon 2015 nyarán-őszén, akiknek közük volt a 2015. november 13-án Párizsban, illetve a 2016. március 22-én Brüsszelben elkövetett terrorcselekményekhez - jelentette be Majoros Csaba, a TEK Felderítési Igazgatóságának alezredese a szervezet pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. Orbánnak könnyű, mert neki nem kell semmit tenni ahhoz, hogy ne maradjon migráns, hiszen Mo-n csak keresztül mennek! xDDD Egyébként egy hülye se marad a nyomorban!! Még a háború sújtotta ukránok sem maradnak, hanem tovább állnak, nem akarnak cseberből vederbe esni! xDDDDD Magyarul: Orbán érdeme, csak annyi, hogy úgy lerohasztotta Mo-t, hogy még a migránsok sem maradnak - ennek fényében a franciák biztos nem akarnák ezt a kleptomániás gané diktátort xDDDD
Lajoss
2022. augusztus 26. 15:03
Zsozsó,a neres köcsög..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!