Nepop, konyec!

2022. július 11. 16:44

Komoly tisztogatási hullám kezdődött minap az ukrán diplomáciában.

2022. július 11. 16:44
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Volodimir Zelenszkij elnök gyors egymásutánban négy nagykövet talpára kötött útilaput – köztük a Budapesten szolgáló, túlmozgásos Ljubov Nepopéra.

A rendkívüli és meghatalmazott asszonyka az elmúlt hónapokban sokat szerepelt a magyar nyilvánosságban. Először akkor kaptuk fel a fejünket, amikor excellenciás asszony fennakadt Orbán Viktor kijelentésén, miszerint háború idején csak megfontoltan szabad reagálni. Ekképp teremtette le Magyarország miniszterelnökét: »Stratégiai nyugalmatok csak a sírban lesz« – közölte, majd történelmi ismeretét fitogtatva folytatta: »Az 1848-as forradalom évfordulója jön, és rezsicsökkentésről beszélnek? Nem szégyellik magukat? (…) Van joguk március 15-én ünnepelni azoknak, akiknek a szabadságnál a rezsicsökkentés fontosabb? (…) Csak azok menjenek ki az utcára ünnepelni, akikben van bátorság kiállni a szabadság mellett!« Hősnőnk alighanem főnöke, a nagymellényű Dmitro Kuleba külügyminiszter nekünk címzett beszólásából vehette a mintát: »Felszólítom a magyar hatóságokat, álljanak egyértelműen Ukrajna oldalára, és adjanak meg minden szükséges támogatást.«

Fotó: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. július 13. 15:07
Gyurka,a primitívséged,mint mindig,most is az egekben..
NullaSalus
2022. július 12. 00:51
A magyar politika és külügy szégyene az, hogy ezt a ribancot az ukránok hívták vissza és nem mi utasítottuk ki.
Jeffer
2022. július 11. 21:48
Szerintem az Olaf és a Macron látogatásakor Zselé megpróbálta Orbánt is csúnyán kicsinálni előttük, de ők rendre intették. Ezután volt közvetlenül a kissé simulósabb telefonbeszélgetése Orbánnal. Most pedig már eljött az ideje ezeket a véresszájú idiótákat is hátravonni.
u.cserkész
2022. július 11. 20:40
Gondolom, Zselé rájött, hogy a pofátlankodás nem segíti az ukránok megítélését.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!