Kár reménykedni a gyors tűzszünetben és a béketárgyalásokban

2022. július 31. 09:21

A háború folytatódik, Európa tönkremegy. Nagyszerű kilátások...

2022. július 31. 09:21
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Akkor ez nem lesz rövid!

Tegnap az ukrán elnök elrendelte Kelet-Ukrajna háborús részeinek kötelező kiürítését, mert nem tudják biztosítani, hogy télen fűteni tudnak majd az ott élők.

Vagyis KÁR REMÉNYKEDNI a gyors tűzszünetben és a béketárgyalásokban. Nincs ilyen szándék, egyik oldalon sem.

A háború folytatódik, Európa tönkremegy. Nagyszerű kilátások...”

Nyitókép: Németh Balázs Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nasi12
2022. július 31. 19:13
A lényeg, hogy kevés lobbiereje van azoknak akiknek érdeke lenne befejezni a háborut. Az ukrán, magyar, német népnek. Meg az afrikai éhezöknek. Még egy ukrán hadügyi vezetö is azt mondta, hogy ukrajna kiváló terepe a legujabb haditechnikai eszközök kipróbálásának. Élesben. És az ukrán nép nem kergeti el. A covid a népek türöképességének tesztje volt. Türték. Jöhetnek a fegyverkiadások. Az amerikai fegyvergyártók, olajcégek degeszre keresik magukat. Az oroszok is a magas energiaárakkal. Az oroszok és kina diverzifikálja az energia kereskedelmét stb. Putyin ma írta alá az uj orosz doktrinát. Ott is mehet a pénz a seregeknek stb. Igaza van Balázsnak. Az öszi idöközi választás amerikában, egy hideg tél és az öszi kinai pártkongresszus azért adhat némi reményt.
foldizs
2022. július 31. 17:44
Akkor mégsem segít az, hogy mindennap elmantrázzuk hogy mi békét akarunk? Lehet, Putyint kellene nyaggatni ezzel, nem a békegalambokat.
Lajoss
2022. július 31. 16:46
Miért nem Moszkvában vered a nyálad,te szartartály?!
nekoashi
2022. július 31. 16:38
Múló idők? Ki is jött ezer éves határokkal? Kijevi rusz? Kijev alapítása után vagy négyszáz évvel jött létre....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!