Hollandia: jön a forradalom?

2022. július 14. 19:56

Frans Timmermans uniós biztos joggal fél az elhibázott brüsszeli politika elleni népfelkeléstől.

2022. július 14. 19:56
null
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér blog

„Ahogy csökken az általános jólét, úgy nő az elégedetlenség és harag Nyugat-Európában. Hollandiában korábban kardlapozó lovasrendőröket küldtek a tüntető nyugdíjasokra, most már célzott lövéseket adnak le a tiltakozó gazdákra. Frans Timmermans uniós biztos joggal fél az elhibázott brüsszeli politika elleni népfelkeléstől.

Összeesküvés-elméletek nincsenek, csak összeesküvések. Már több részben foglalkoztunk a Great Reset terv részleteivel, amely a globalista elitek nagy neomarxista társadalom átalakítási projektje. Az EU most valósítaná meg ennek a Green New Deal névre keresztelt részét, amely az agrárszektor átalakítására is vonatkozik: Miközben az ENSZ szerint világszerte 828 millió ember éhezik, a terv alapján az uniós termőföld tíz százalékát parlagon kell hagyni; a növényvédő szerek felhasználását a felére kell csökkenteni; az agrárium legalább negyedét biológiai termelésre kell átállítani, és ami a kis alapterületű országokat leginkább sújtja, hogy a nitrogén felhasználását akár 95 százalékkal kell csökkenteni. Alternatívák nélkül.

Brüsszel a Farmtól a villáig (Farm to Fork) projekt keretében csökkentené a nitrogén felhasználást, amit a 2012-ben mért értékek alapján kell megtenni. A holland mezőgazdasági és nitrogén-ügyi miniszter ki is mondta, hogy ezt a gazdaságok harmada nem fogja túlélni. Első körben kártérítés ellenében önkéntesen lehet lemondani a farmokról, ám mivel a gazdák életmódszerűen foglalkoznak mezőgazdasággal és nem adják fel családi gazdaságaikat, jön a kuláküldözés és téeszesítés kisajátítás.”

Fotó: MTI/EPA/ANP/Bart Maat

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Daily
2022. július 15. 16:28
Na jó de ez csak európára vonatkozik mint kísérleti terepre. Amerika az aktatáska méretű steak vásárlásához és a jóléthez szokott. Gyorsan éhesek lesznek az elhízott amerikaiak. Gyorsan betárazzák az AR-eket. Ott a fegyvertartás és fegyverek bevonása nélkül mint Új-Zélandon nem játszanak majd el ilyet.
lazio154
2022. július 15. 12:39
Zolikám! Valami ilyesmire számított már Petőfi is a Feltámadott a tenger c. versében De a legnagyobb forradalmi várakozók Lenin és Koba elvtársak voltak. Most a gazdi szolgálata okán te is beálltál a várakozók hosszú sorába! Általában ezek a forradalmak érdeklődés hiányában elmaradnak, vannak melyek önmagukat semmisítik meg ! Valaki mondjon egy sikeres forradalmat, amely megélt legalább 100 évet az 1640. évi mellett?
csulak
2022. július 15. 11:53
Nyugaton mar nincs ki forradalmat csinaljon
brekker
2022. július 15. 10:26
A volt baloldali Garzó se rossz a Mozgástérblogon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!