Nem lesz Magyarország, sem más NATO tagállam a „következő”

2022. július 18. 14:28

Oroszország gyenge katonai teljesítményével február 24-óta bizonyítja, hogy a NATO ellen esélytelen.

2022. július 18. 14:28
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

»Távozó ukrán nagykövet: Magyarország lesz a következő

Egy háborúban álló ország nagykövete részéről akár logikus is, hogy ezt mondja – máshol is ezt mondják az ukránok.

De nem lesz Magyarország, sem más NATO tagállam a »következő«. Oroszország gyenge katonai teljesítményével február 24-óta bizonyítja, hogy a NATO ellen esélytelen, és még azzal az Ukrajnával szemben is nagyon lassan halad előre, amelyet át és átjárnak az orosz szolgálatok.

Egyre valószínűbb, hogy a legnagyobb orosz déli siker, az érthetetlenül gyors krími kitörés és Herszon eleste ukrán árulás következménye volt, és nem az orosz haderő zseniális műveletének eredménye.”

Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Varga László és akkor mi a picsa van
2022. július 19. 11:52
Egy buta emberke szerencsétlen böffenete. Az oroszok még csak nem is mozgósítottak! A harcoló orosz alakulatok orosz zsoldosok, akik normál hadviselés helyett kénytelenek a civilek életét védeni, miközben az ukránok és zsoldosaik a civileket használják élő pajzsként.
drom176
2022. július 19. 09:25
Az USA elérte a célját , az EU-t partvonalra rakta, a ruszkit meggyengítette.....de a ruszki hamar egyenesbe kerül majd....az EU az már kétséges!
Lajoss
2022. július 18. 21:53
Úgy legyen!
Ispán
2022. július 18. 21:45
Ez a Demkó egy marha. Minek osztja az észt katonai kérdésekben? Újságíróbetegsége van, egy idő után azt hiszi mindenhez ért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!