A nemzetközi és hazai baloldal bosszúja elkezdődött

2022. július 14. 21:00

A baloldal nem vállalja a felelősséget az elhibázott szankciókért.

2022. július 14. 21:00
null
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

„Miért fontosabb mint valaha, hogy most minden jobboldali, Fidesz szavazó összetartson, és kitartson a nehézségek ellenére? Mert a nemzetközi és hazai baloldal bosszúja elkezdődött. Márki-Zay baloldali miniszterelnök-jelölt minden Fidesz szavazót idiótának nevezett.

A baloldal nem vállalja a felelősséget az elhibázott szankciókért, ami miatt egész európában energiaválság van. Ehelyett inkább támadnak minket. Most kell megvédenünk az egységünket. Most kell kiállnunk a kormány mellett, mert a baloldal támad, a baloldal meg akarja dönteni hazánk stabilitását, és annak katasztrófa lenne a vége. Tartsunk össze! Tartsunk ki! Soha többé baloldal!”

Kapcsolódó

Márki-Zay Péter szerint mindenki idióta, aki a Fideszre szavazott

A 444 beszámolója alapján a bukott miniszterelnök-jelölt szerint minden megvalósul, amit ő mondott a kampányban, és minden hazugság volt, amivel a Fidesz kampányolt. Bővebben...

Kiemelt kép: MTI/Rosta Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claudius1
2022. július 15. 20:35
Nesztek fideszjobbágyok! Egyétek :650 EZER FORINTTAL EMELTE MEG MINISZTEREI FIZETÉSÉT ORBÁN VIKTOR
hjrvss
2022. július 15. 14:19
"A baloldal nem vállalja a felelősséget az elhibázott szankciókért, ami miatt egész Európában energiaválság van." Orbán is megszavazta mind a hatot, baszod!
LancelotDuLac
2022. július 15. 13:12
majd megnézzük a pesti tévében xDDDDDDDDDDDD
Frd56
2022. július 15. 10:33
"Mert a nemzetközi és hazai baloldal bosszúja elkezdődött. Márki-Zay baloldali miniszterelnök-jelölt minden Fidesz szavazót idiótának nevezett." Most büszke, kemény magyarok vagyunk, vagy "hópihéskedünk" és siránkozunk, mert MZP megszólalt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!