A futárforradalom futóbolondjai

2022. július 20. 17:13

Az embernek óhatatlanul eszébe jutottak a 2006-os véres és kegyetlen oszlatások.

2022. július 20. 17:13
null
Apáti Bence
Origo

„A raszta »énekes« most a Margit híd utolsó ülve maradt foglalójaként került be a hírekbe, azonban nem teljesen saját jogon, hiszen egy kétéves forma kislányt tartott az ölében, még akkor is, amikor a rendőrök megpróbálták rábeszélni, hogy legyen kedves, hagyja szabadon a villamossíneket.

G-Rass erre természetesen nem volt hajlandó, csak sokatmondóan mosolygott, miközben a gyereket maga előtt pajzsként tartva élvezte a sajtó kiemelt figyelmét

Ezen a ponton az embernek óhatatlanul eszébe jutottak a 2006-os véres és kegyetlen oszlatások. Gyurcsány elmebeteg rendőrei finoman szólva sem bántak ilyen glasszékesztyűs kézzel a tüntetőkkel, Gergőkét először valószínűleg telibe fújták volna – magasról letojva, hogy kit vagy mit szorongat épp a kezében –, majd a szart is kiverték volna belőle.

A Fidesz alatt ilyen rendőri akcióktól persze nem kell tartaniuk a diktatúrázó libsiknek, ettől függetlenül azért mindenki beláthatja, hogy egy oszlatás kellős közepén végtelenül felelőtlen dolog egy törékeny kétévest ilyen módon veszélybe sodorni. Tömegben, egy oszlatás alatt bármi történhetett volna ugyanis.

Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy a kislány Komáromy saját gyereke, vagy csak kölcsönvette valakitől, ahogy azt 2015-ben a muzulmán migriktől látta a Keletiben, de nagyon remélem, hogy a gyermek édesanyja két büdös nagy pofonnal jutalmazta a palesztinkodó idióta hülyeségét.

Végül nem mondom, hogy nem szórakoztató a belpesti libsik estéről estére megvalósuló, különböző futóbolondok főszereplésével bemutatott műsora, de azért lassan már befejezhetnék.Kezd az embereknek elege lenni belőlük.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
misi53
2022. július 22. 07:39
Én otthagytam volna a híd közepén egyedül a rasztifejűt ! Mint a Buga Jóska a banyát az ágy alatt ! Csak kimászott a végén és még jól ki is röhögtek!
Phm045
2022. július 22. 06:58
Az raszta szórmók buzi remélem hamarosan bíróság előtt áll, mert a gyermekvédelem feljelenti. Na akkor a másik! Amióta az eszemet tudom mindíg betartottam a törvényt, befizettem az adót, stb. Soha nem éheztem meg, haladtam előre.......... Erről a rendőri intézkedésről az egész világ példát vehet........ Szarházi magat futárnak mondó csőcselék nem elég, hogy a közlekedésben " példamutatóan szabályosan" közlekedik, hanem tovább akarja nehezíteni az amúgy is nehezített budapesti közlekedést!?!?!? Kedves felebarataim! Az alábbi demonstrációt javaslom! Vigyen mindenki otthonról ebédet magának, 2 hétig. Ennek a baromarcuaknak fele az első hétvégére eltűnik az utcáról, mert a munkáltatója bassza ki. Két hét mulva eltűnik az összes. Ha nem tünnek el, akkor még KATA-t sem fizettek, hanem feketén alkalmazottak...... Milyen érdekes, hogy igazi futárt egyet sem láttam ebben a csőcselék drogos bagázsban. Gyógyszerfutár, vérlovag, szociális segítők stb...........
tevevanegypupu
2022. július 21. 09:15
Vidéken nem volt..ugyanugy szállitottak mint máskor, nem sztrájkolt egyik sem..lehet, hogy megértették a lényegét..Budapesten meg nem??
kolozsv
2022. július 21. 08:24
Beindultak Gyurcsányiék, látom a kommentekben az azonnali erősödést. Valamit kiagyaltak, Vadai házmester is rejtélyeskedett és híresen vadliba-komcsi ismerősöm is biztosított róla, hogy valami készül... Szerintem a gutaütés készül nekik ebben a hőségben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!