Soros György háborús uszító

2022. június 10. 15:01

Nyíltan beszél arról, hogy a háborút meg kell hosszabbítani, el kell nyújtani.

2022. június 10. 15:01
null
Orbán Viktor
Orbán Viktor
Facebook

„A háborús infláció letörésének legegyszerűbb módja a béke. A magyar kormány szinte az egyetlen kormány egész Európában, aki nem szankcióról meg háborúról beszél, hanem arról, hogy békére van szükség, és a békét kellene finanszíroznunk, nem a háborút.

Stratégiát kell váltania az Európai Uniónak, mert ha ez így megy tovább, akkor a háborús inflációval tönkretesszük magunkat. És az senkinek sem érdeke, hogy egész Európa tönkremenjen. Ha most, még az olajembargó után be akarják vezetni a gázembargót is, akkor az egész európai gazdaságot tönkre fogjuk tenni. Szerintem másképp kell gondolkodnunk az egész orosz-ukrán konfliktusról. A békét kell finanszíroznunk, és nem a háborút. A háborús uszítókat pedig vissza kell szorítani!

Most már teljesen nyilvánvaló, hogy vannak olyan üzleti körök, amelyek érdekeltek a háborúban. Soros György szimbolizálja őket: nyíltan beszél arról, hogy a háborút meg kell hosszabbítani, el kell nyújtani. Ezek háborús uszítók, akik keresni akarnak a háborún, miközben mi tönkremegyünk ebben, és tönkremegy egész Európa.”

Nyitókép: Fabrice Coffrini / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. június 12. 13:18
Már tudjuk. A nagy háború. Mentek a papirtalpű bakancsok, a rossz felszerelés, az ócska kaja, a feslett ruha, a gyenge lőpor , ecetere. Kik is szállították,az albánok,meg az afgánok ????. JUSA-ból ment a végnélküli kölcsön,Jurópnak. Nagy Háború 2 fele. Uaz. kell még mondanom, vmit Ildikó ?
sorivo4
2022. június 11. 20:04
Soros az emberiség ellensége. Az Antikrisztus. Aki nem tud meghalni addig, míg véghez nem viszi történelmi küldetését, az Apokalipszist. Mindennek az eltörlését és egy új kezdetet. De nem szükséges, hogy így legyen. A hibákat fel is lehet ismerni és kijavítani. A háborús uszítókat a helyükre is lehet tenni. Ahova valók. Mindehhez csak bölcsesség kell, akarat és erő. Végzet csak akkor van, ha mindez nincs. A háborús uszítókat meg kell nevezni és le kell győzni. Ők semmi mások, csak démonok. Akiket csak nevükön kell nevezni és visszaküldeni a pokolba, ahonnan jöttek. Hatalmuk nincs a fényben, csak a sötétségben. Aki ért és lát, annak hatalma van fölöttük, és engedelmeskedniük kell neki. Csak érteni és látni kell és parancsolni nekik.
Lajoss
2022. június 11. 10:31
Akkor a Putyin micsoda,te szarházi?!
olajfa1
2022. június 11. 09:08
Soros mindig ezt tette! A második világháboruban is meg utánna Angliában is most meg a biztonságos Amerikából szedi a sápot MÁSOK HALÁLÁBÓL! Ezt nevezik 2liberalizmusnak"... vagyis liberálisan mindenkit kifosztani!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!