Niedermüller Péter nem ismeri sem Magyarországot, sem a szomszéd országokat

2022. június 06. 10:14

Információit egyedül a liberális médiából szedi fel, külhoni magyarral bizonyára nem is találkozott.

2022. június 06. 10:14
null
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Niedermüller Péter nem ismeri sem Magyarországot, sem a szomszéd országokat. Információit egyedül a sorosista, liberális médiából szedi fel, külhoni magyarral bizonyára nem is találkozott, pláne nem beszélgetett vele. Ha képes lenne kitekinteni a liberális véleménybuborékból, bizonyára nem beszélne olyan sületlenségeket, hogy a határon túli magyarok a Trianoni döntésnek köszönhetően jobban élnének, mint az anyaországiak.

Szlovákiában a Benes dekrétumok formájában továbbra is él a kollektív megbélyegzés, Romániában nem biztosított az anyanyelvhasználat, az Úz-völgyében uszítanak a magyarok ellen és betiltanak egy katolikus iskolát, Ukrajnából éppen elmenekülnek a még megmaradt magyarok és más nemzetiségek.

A jogi és lelki dimenziókon túl Niedermüller állítását a magyarok által lakott régiók gazdasági, kereseti adatai sem támasztják alá, mert a magyarok által lakott régiókat az utódállamok nem támogatják, azok fejlődését akadályozzák és aki jár határon túl ismeri az tételt: mindig ott a legrosszabb az utak állapota, ahol a magyarok laknak.

Persze, a valószínűleg pszichés problémákkal küzdő polgármester már nemcsak román és szlovák, de korábban ír is akart lenni, amikor az ír válogatottnak szurkolt a magyar ellen. Azt is bevallotta, hogy gyűlöli a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat. Ez így együtt sok. Nem kicsit, hanem nagyon.

A másik magyarázat Niedermüller kijelentésére simán az, hogy egy aljas gazember, aki a hazudozásával gyűlöletet akar kelteni és ettől vár szavazatokat. Lassan a DK-s politikusoknak is rá kellene döbbenniük, hogy az ilyen politikai magatartásra és nemzetellenes uszításra a magyarok többsége már nem vevő és csak arra elegendő, hogy tovább erősítsék a nemzeti oldalt.

A legjobb az lenne, ha Niedermüller és a hozzá hasonló gátlástalan, hazug figurák minél előbb távoznának a közéletből és abbahagynák annak mérgezését!”

Kapcsolódó

Niedermüller: „Trianonnak is köszönhetően” a magyarok jobban élnek Romániában és Szlovákiában
Erzsébetváros DK-s polgármestere úgy véli, nem mindenkire terjed ki az „orbáni összetartozás”. Bővebben is érdekel...

Erzsébetváros DK-s polgármestere úgy véli, nem mindenkire terjed ki az .

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NETUDKI
2022. június 06. 23:43
úgy szökött meg ez a patkányképű a Humbold egyetemről adósságot hátrahagyva , mint az a bizonyos patkány , a süllyedő hajóról ........... alsómolnár a mázascsupor .
nyugalom
2022. június 06. 21:50
Egy tolvaj, hazug zsidó!
machet
2022. június 06. 19:47
Ne becsüljük túl ezt a fehérjehalmazt.Ő időről időre kap egy ukászt csótánytól és gyorsan felmondja a leckét.Más egyébre nem is alkalmas.
Papalimapapa
2022. június 06. 18:46
Vágjuk pofán! Könyörgöm! Hol tenyésztették ezt, ki hozta elő a lerohadt csűrből, kik választották meg, ki fogja ezt a szart eltakarítani?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!