Szelíd figyelmeztetés Michael Gahlernek

2022. június 02. 11:02

Amikor nácinak kellett lenni, maguk beleálltak. Most „liberálisnak” kell lenni és ismét élenjárók.

2022. június 02. 11:02
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Magukban, németekben éppen az a legelviselhetetlenebb, ami más vonatkozásban a legcsodálatraméltóbb: hogy képtelenek bármit is félszívvel csinálni. A fanatizmusuk.

Amikor nácinak kellett lenni, maguk aztán beleálltak, abban hiba nem volt, és követték a vezérüket egészen a pokol hetedik bugyráig.

Amikor kommunistának kellett lenni, maguk aztán beleálltak. Meggyőződésem, hogy egyetlen egy hely volt ezen a világon, ahol azt halálosan komolyan gondolták, és még élvezték is (persze, hiszen alapjaiban alig különbözik a nácizmustól, hiszen olyan mindegy, hogy faji alapon vagy osztály alapon irtunk ki embereket), ez a hely pedig az egykori NDK volt.

És most, hogy önsorsrontó, öngyűlölő, nemzettagadó, idióta »liberális« zombinak kell lenni, maguk németek, ismét élenjárók. Éltanulók. Stréberek. A maga fajtája, az ilyen Gahlerek menetelnek most is az élen, bele egyenesen a semmibe.”

Kapcsolódó

EPP-szóvivő Orbánnak: Szégyellje magát!

Michael Gahler felháborodott, amiért a magyar kormány blokkolná a Kirill pátriárka elleni szankciókat. Bővebben...

Nyitókép: Fethi Belaid / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2022. június 02. 21:56
Európa örökös szenvedésre van ítélve a német "természet" miatt.
Sulammit
2022. június 02. 20:27
Zsolt! Levetíthetnéd az Ötödik pecsét c. filmet. Túl azon, hogy a könyv egy remekmű, az abból készült film is. Hárman még élnek a szereplők közül. Moór Marianna, Cserhalmi, és Nagy Gábor.
berkenye
2022. június 02. 19:14
Ki az a marha, akit még érdekelnek SZARHÁZI bzs megnyilvánulásai?
gonda1979
2022. június 02. 16:56
No, ez meg van mondva
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!