EPP-szóvivő Orbánnak: Szégyellje magát!

2022. június 02. 10:55

Michael Gahler felháborodott, amiért a magyar kormány blokkolná a Kirill pátriárka elleni szankciókat.

2022. június 02. 10:55
null

Reagált az Európai Néppárt külügyi szóvivője arra a sajtóhírre, hogy Magyarország blokkolná a Kirill moszkvai pátriárkát érintő szankciókat. Michael Gahler a Twitteren kelt ki Orbán Viktor ellen – írta meg az Index.

Gahler szerint „az orosz diktátor”, Putyin háborús parancsait Kirill pátriárka áldásával adják ki Ukrajnában. „Szégyellje magát!” – üzeni Orbánnak Gahler.

Az Európai Néppárt külügyi szóvivője szerint egy napon majd ki fog derülni, mivel tartják sakkban az oroszok Orbán Viktort. „Micsoda szégyen ez a szabadságszerető Magyarországnak!” – zárja sorait a német kereszténydemokrata politikus.

 

Fotó: AAMIR QURESHI / AFP

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felhasználo74
2022. június 08. 13:05
Ez se nem keresztény se nem demokrata és hogy mi derül ki? jobban aggódnék a helyében ha kiderül mivel tartja őket sakkban Amerika Gondolom amikor merkelt lehallgatta a ciaé nem a puncsos minyon receptére volt kiváncsi
janoska12
2022. június 06. 18:08
Az.. A.. Szégyen.. Amit.. A.. Nepart.. Csinál.. Veledegyut.... Elmebetegember
madárinfluencer
2022. június 03. 21:46
"Európai Néppárt külügyi szóvivője szerint egy napon majd ki fog derülni, mivel tartják sakkban az oroszok Orbán Viktort" Remélem egyszer az is ki fog derülni, hogy mivel zsarolták az amerikaiak Angela Merkelt, akinek a telefonját lehallgatták.
Kalo861
2022. június 02. 20:53
Mi a bánatos kis f_szomert, az a maszkos kép. Már online vírus lett a vírus? Vagy csak agyhalott? Költői kérdés...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!