Viszolygok, émelygek

2022. május 31. 11:09

A magyar miseborral megáldhatják a harcba induló ukránokat, mielőtt tömegsírba kerülnek.

2022. május 31. 11:09
null
Gréczy Zsolt
Gréczy Zsolt
Facebook

„500 liter misebort küld az Orbán-kormány Ukrajna megsegítésére. Lesz mivel megáldani a harcba indulókat, mielőtt tömegsírba kerülnek.

Viszolygok, émelygek.”

(Fotó: Irina Venediktova ukrán főügyész (j4), valamint az Oroszország által elkövetett háborús bűnöket vizsgáló ukrán ügyészek csoportja látogatást tesz a bucsai tömegsírnál 2022. április 12-én. Bucsa körzetét több mint egy hónapig az Ukrajnát támadó orosz erők tartották ellenőrzés alatt.MTI/EPA/Oleh Petraszjuk)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bendi7
2022. június 04. 13:51
Kicsi pöcs a misebor áldozáshoz kell. Szenteléshez szenteltvíz. Olyan okos vagy mint a főnököd aki többször bérmálkozik. Igaz azt az életben egyszer lehet. A misebor nem a kormány küldte hanem az egyházmegyék az ukrán egyházaknak hogy tudjanak misezni. A katonák életét nem ez veszélyezteti te perverz állat hanem a haverjaitok által küldött fegyverek amihez a hülye EP képviselőitek asszisztálnak. Emelyegni meg viszolyogni neked max magad miatt kellene aki nőket zaklat avval az alig 7 cm puha pöccsel. A nőknek van joguk hányni tőled. Normális ember elbújna szégyenében ha a neten mutogatná azt a bőrdarabot. Bár normális ember nem is tenne ilyet. Ezt csak ilyen aberráltak művelnek mint te akik már nem tudják másra használni használni csak húgyozásra. Úgyhogy ne arcoskodj itt te görény. Neked nincs mire. Te csak egy férfinek látszó egysejtű vagy mini pöcs.
Kivűlálló
2022. június 04. 08:37
"A magyar miseborral megáldhatják a harcba induló ukránokat, mielőtt tömegsírba kerülnek." Még annyit sem érdemlenek! Érted, recskakirály...?
akiaki
2022. június 02. 00:33
csodálkozik valaki, ha egy büdös komcsi hazudik?
néhai Ch.Pilot
2022. június 01. 23:53
Nem értem Gréczy problémáját. Tehát Gréczy szerint bármit is segít a magyar kormány Ukrajnának, az csak rossz lehet. Hogy a miseborral mit csinálnak a pópák, vagy papok, az legyen az ő dolguk. Lehet, hogy nem is katonákat fognak megáldani vele, csak használják egy misén. De ha igen, 1. a katonák nem attól fognak meghalni, sőt ha meg is halnak, talán lelkileg nyugodtabban. 2. ukráéán katonákat áldanak meg vele, nem oroszokat, hülye Gréczy! Tehát őket segítjük ezzel is! Ha fegyvert küldenénk, azzal biztos, hogy gyilkolnának. Ja, persze Gréczy attól nem émelyegne, mert szerinte oroszokat lehet gyilkolni, csak ukránokat nem. Gréczy émelygésének semmi értelme, legfeljebb azt bizonyítja. hogy Gréczy úgy fél a misebortól, mint ördög a szentelt víztől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!