Elcseszett ország

2022. május 13. 14:14

Antall eladta az országot és hagyta, hogy Csurkáék megágyazzanak a mostani fasiszta rendszernek.

2022. május 13. 14:14
null
Lang Alex
Facebook

„Remélem egyszer megélem, hogy Antall József szerepét a magyar történelemben oda helyezik, ahová régen kellett volna kerülnie és ez nem más mint a magyar történelem sötét oldalai.

Antall nem kevesebbet tett, mint eladta az országot és hagyta a Csurka félék részére, hogy megágyazzanak a mostani félfeudalista, fasiszta rendszernek.

Nem jobboldalról és balról beszélek, hanem lassan egy félévszázadon átívelő folyamatos rablásról, Mészáros Lőrinc nem baloldali vagy jobboldali értékeket hordozó valaki, hanem egy szimpla bűnöző és vele együtt mindazok, akik az elmúlt 30 évben szétrabolták az országot!

Az a legpocsékabb, hogy kitalálták nekünk hülyéknek a különböző pártszíneket, ezekbe különböző értékeket helyeztek, amiért mi folyamatosan lándzsát és zászlót ragadunk. Ők pedig röhögve rajtunk sokszorosan lerabolták, kifosztották az országot.

Mára tökéletesen eljutottam oda, hogy nekem párt nem kell, se vallás, se politikai izmus.”

Fotó: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ellenor
2022. május 14. 13:31
KI ez a hf ?
Lmcwelt
2022. május 14. 12:27
Lang?! Linglang, langlink stb. lapozzu k!
pemete jakab
2022. május 14. 00:17
"Antall eladta az országot és hagyta, hogy Csurkáék megágyazzanak a mostani fasiszta rendszernek." A magyar politikát mindig is az önös érdekei vezérelték leginkább. Gondoljunk csak Mátyás királyra, gyakorlatilag mindent annak rendelt alá, hogy német-római császár lehessen.
néhai Ch.Pilot
2022. május 13. 23:35
Alex szerintem te levegő nélkül is megleszel (és több marad nekünk) :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!