Navracsics kevés lesz, nincs két Fidesz

2022. május 14. 12:41

Az egykori és leendő miniszter ugyanannak a Fidesznek a tagja.

2022. május 14. 12:41
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Nincs két Fidesz! Ne feledjük ezt, akkor sem, amikor Orbán Viktor épp kormányalakítási, személyzetpolitikai bűvészkedésekkel próbálja meg elhitetni Európával ennek az ellenkezőjét.Orbán ugyanis új kormányában az egykori uniós biztost, Navracsics Tibort nevezte meg a területfejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős miniszterként. Megtalálta azt az emberét, akitől az uniós források hazahozatalát várja, azt, hogy érje el, az Európai Bizottság hagyja jóvá a nagyjából ötezer milliárd forintos magyar helyreállítási tervet.Ez lenne a válasz a tizenharmadik éve tartó jogállami rombolásra? Az egyesek által „emberarcú fideszesnek” tartott Navracsics Tibor odaültetése az uniós tárgyalóasztalokhoz?

Az a rossz hírem van, hogy ez kevés lesz. Az egykori és leendő miniszter ugyanannak a Fidesznek a tagja, amelynek az elmúlt évek hibás politikája és romboló korrupciója miatt most súlyos veszélyben vannak az uniós források – tudjuk ezt mi is, tudják ezt Brüsszelben is. A magyar embereknek és a magyar gazdaságnak szükségük van az uniós forrásokra, de azokat nem a konszolidáció elbábozásával, hanem valódi tettekkel lehet hazahozni. Korrupcióellenes garanciákra, átláthatóságra, valamint arra van szükség, hogy a Fidesz vessen véget a haverok és oligarchák uniós pénzzel való kitömésének!”

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Attologic
2022. május 16. 11:16
A fenti kep alapjan...pszichopata Erzelemszegeny, teves kepzetek, remenytelen jovokep, mindig a masik ember hibaztatasa. Ezenkivul retardalt viselkedeszavar, diszkinezia, a mimika szinte teljes hianya. Tavolba nezo reveteg tekintet, melabu. A pszichotikus elmezavarhoz tarsulo szorongas es depresszio. Szamara is van remeny, de ezt sajnos nem kepes felfogni. Kapcsolataiban sulyos zavarok, a kulvilag kizarasa nagymertekben neheziti a kulso segitsegnyujtast.
Ani40
2022. május 15. 20:37
Hazaáruló tolvajnak kuss a neve.
Okoskodó
2022. május 15. 19:26
Több EU támogatást követelünk Kata cégének!!!
Revízió
2022. május 15. 16:56
Pofád lapos te hazaáruló bibircsókos csámpás ribanc !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!