A litván külügyminiszter azt javasolta, hogy Ukrajna állítsa le a Magyarországra irányuló gázszállítást

2022. május 17. 21:27

Tényleg olyanok, mint egy öngyilkos szekta tagjai...

2022. május 17. 21:27
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Ismerik, ő az új »barátunk«? Gabrielius Landsbergis litván külügyminiszter. Azt javasolta tegnap, hogy Ukrajna állítsa le a Magyarországra irányuló gázszállítást, és azzal »megoldódik a magyar probléma«.

Mert őt zavarja, és már megunta, hogy egyetlen ország vétója megakadályozza a teljes uniós olajembargót. Sajnos ezek megőrültek. Csak azt nem értem (továbbra sem), ha 26 uniós tagállam csoportos (gazdasági) öngyilkosságot akar elkövetni, miért fontos nekik, hogy a 27. országot is belerángassák. Tényleg olyanok, mint egy öngyilkos szekta tagjai…”

Nyitókép: Valeria Mongelli / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öhöm
2022. május 19. 18:52
Nem a gázt, hanem az olajat. A gázt mi adjuk ukrajnának. Arról egyszer kétszer csak a vezeték fenntartás miatt épp csöpögött erre valami minimális. Bár erről nem beszélnek, (elvileg ez tiltott volt) de az entsolg adatai szerint idén már 2.5 milliárd kwh-nyi gázt szolgáltattunk Ukrajnának. Nem az ő vezetékükről lett a VIP-nél visszafordítva ahogy régebben, hanem a máshol beérkezett gázból adtunk. Talán erre utalt (többek között) tegnap Rogán. Szóval azon a vezetéken gáz nem jön felénk igy nem tudják elzárni. Az olajra adta ezt az elmés ötletet a kedves Litván. De nem eszik olyan forrón a kását. Ahogy eddig a gáznál, most pl. épp a búza szállításban vagyunk fontosak az ukránoknak.
balbako_
2022. május 19. 14:50
Az EU egyre inkább egy osztályon aluli cigány kocsma, ahol részeg cigányok verekedést provokálnak egymás közt.
Kopa
2022. május 19. 14:33
A kalinyingrádi orosz terület litvánián keresztül kapja az orosz gázt. Annak a csapját már el mertétek zárni, hős litvánok?
VIIILaszlo
2022. május 19. 13:56
Huejafasis Puncinas
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!