Megjelent a bizonyíték arra, hogy a Huxit Párt Volner jobbikos exképviselő legújabb szolgáltatása

2022. május 17. 19:40

Ugyanúgy Fidesz-megrendelésre született, mint korábbi „ötlete”, az országos listaállítás átalakítása.

2022. május 17. 19:40
null
Haraszti Miklós
Facebook

„Megjelent a bizonyíték arra, hogy a Huxit Párt, Volner ex-Jobbik képviselő legújabb szolgáltatása, ugyanúgy Fidesz-megrendelésre született, mint korábbi »ötlete«, az országos listaállítás átalakítása, amelyre aztán, hogyan-hogyan nem, az egész Fidesz rászavazott.

A bizonyíték ebben a cikkben nem egyszerűen csak az, hogy tagadja a megrendelést, sőt, megrendülést ad elő, Volner mindenen átgázoló függetlenségét csodálva. Hanem hogy azonnal zsarolásként veti be az új pártot, sürgetve a nagyszabású, történelmi kiegyezést az illliberális rendszer és Brüsszel között, hacsak amazok nem akarják, hogy társadalmi támogatás álljon fel Volner »ügye« mellé...

Ez a zsarolás nem működött a Néppárt ellen, pedig Manfred Weber hosszú ideig hajtogatta, amit Pesten a szájába adtak, hogy félő, Orbán a Brexit után újabb exitet ejt az EU-n, ha nem ajnározzák a magyar utat. Most, úgy, ahogyan ez a cikk hajlítgatja a témát, bele lesz suttogva a brüsszeli fülekbe a független csicska új aranyos ötlete. (»Mi magunk ezzel nem értünk egyet, de a népért nem állunk jót, úgyhogy nem kellene túlfeszíteni a húrt, engedjetek és fizessetek, de legjobb lesz, ha egyszersmindenkorra kiegyezünk, hogy mi mehetünk a magunk útján.«)

Jövendő Orbán-szemtelenkedések, árulások, pofátlan lenyúlások alkalmával, amikor nő a feszültség, egyszercsak feltűnnek majd a Huxit Párt plakátjai a MAHIR-nál, és ilyenkor erről a »veszélyről« fog szólni a rabszolgamédia és a diplomácia, "hacsak Brüsszel, stb, stb...”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. május 18. 20:57
Szadeszes ,kapitális bűnözőőő. Neked miért nincsenek ilyen zseniális ötleteid ??
Gyzoltan
2022. május 18. 19:43
Miklós, Miklós! Mennyivel jobban éreznéd magad, ha nesztorod P. Jenő melletted lehetne... Szép "lelket" leheltetek az SZDSZ-be... Látod, visszaköszön a múlt, vélem, hogy alaposan kiveséztek...
Kamcsatka5
2022. május 18. 13:28
mikike! Anyád, hogy van ? kapott már szobrot mint pártalapító?
skac69
2022. május 18. 12:08
Sírjál csak mocskos zsidó! Anyád úgyis fürdős kurva volt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!