Megalakult az első Momentum-frakció

2022. május 02. 15:27

Az Országgyűlésben, a parlamenten kívül, valamint Európában is a változást akarók hangjai leszünk!

2022. május 02. 15:27
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Momentum történetének első parlamenti frakciója a mai napon megalakult, gratulálok, és jó, eredményes munkát kívánok mindannyiuknak! Az eskütétel után képviselőink kivonultak az alakuló ülés többi részéről.

Az Országgyűlésben, a parlamenten kívül, valamint Európában is a változást akarók hangjai leszünk!

A következő időszakban azon fogunk dolgozni, hogy a politika a hatalom helyett újra az embereket szolgálja. Magyarországi parlamenti képviselőink is mindent meg fognak tenni azért, hogy megmutassák: lehet jobban és tisztességesebben politizálni.

Közösségünk minden nap azért tesz, hogy Magyarország újra egy európai demokrácia legyen.”

Fekete-Győr szerint azért tett esküt a Momentum, mert 1,9 millió ember erre kérte őket

A frakcióvezető szerint a választáson 1 947 331 listás szavazatot szerző ellenzéki összefogásra leadott szavazatok mindegyike a Momentumra érkezett. Bővebben...

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sheu
2022. május 03. 11:03
Állandón változtatni akartok. De mégis mi a fasznak, az emberek sokkal jobban szeretik az állandóságot és a nyugalmat, szemben a ti elmebeteg haladásotokkal, ami mindig valamilyen vérengzésbe torkollik, lásd El Quro szemkilövető délutáni performanszát.
Most80
2022. május 03. 11:01
Már megint a szent "változás". Annyi féle változás van, jelentős részük olyan, hogy az ember inkább visszakívánkozik a korábbi állapotba. Fejtsük ki ezt tehát bővebben. (Lesz itt is Majdan?)
machet
2022. május 03. 10:32
A szokásos üres fecsegés.Mindegy hogy tönkrever és szétbarmol mindent, csak változás legyen, annyira de annyira kell nekünk ez.Az állandóan jelenlevő "megbízók" örök álma az ilyen gyengeelméjű társaság.Más malmára hajtják a vizet,ők a kiszolgálók és még élvezik is.Nem tudnak róla de ők a nagy semmi.
Gyzoltan
2022. május 03. 09:54
Talán arról nyilatkozz, hogy a nagy olimpia ellenességetek ellenére 2019-ben megrendezett provokatív Budapesti Zsidó Olimpia után, mikor számíthatunk a következő zsidó olimpiára?! -akár minden nap az lenne?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!