Fekete-Győr szerint azért tett esküt a Momentum, mert 1,9 millió ember erre kérte őket

2022. május 02. 12:43

A frakcióvezető szerint a választáson 1 947 331 listás szavazatot szerző ellenzéki összefogásra leadott szavazatok mindegyike a Momentumra érkezett.

2022. május 02. 12:43
null

A Momentum parlamenti frakciója az Országgyűlés hétfői alakuló ülésén az eskütétel után kivonult a parlamentből, Fekete-Győr András, a pártelnökből frakcióvezetővé bukott politikus pedig sajtótájékoztatót tartott.

Fekete-Győr András és 1,9 millió választópolgár

Ezen elmondta: 

A sajtótájékoztatón elmondta azt is, hogy az ülés érdemi részéről azért vonultak ki, mert szerintük nem demokratikus a választás és a médiarendszer Magyarországon. 

Fekete-Győr András magyarázatát az eskütételre itt hallgathatja vissza:

Nyitókép: Facebook-videó

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dixi
2022. május 02. 19:24
"... a kapott szavazatok alapján kellene meghatározni a pártok és képviselöik jövedelmezését." Nagyon helyes. Ezt hívják teljesítménybérnek. Ha meg összefosással indulnak, akkor egyezzenek meg előre nemcsak a lista helyezéseiről, de a majdani fizetések arányáról is. :D
Gonella
2022. május 02. 19:17
ez télleg olyan hülye mint ahogy kinéz. akkor miért nem szinkronszínésznek megy el? egyéniben sehol nem lenne, soha. azt nem mondom, hogy sehol. írtak róla egy könyvet. vajon tudja? https://www.lira.hu/hu/konyv/ismeretterjeszto-1/tarsadalomtudomany/a-hulyeseg-pszichologiaja
Vasalo
2022. május 02. 18:32
Mint mindig, most is hazudnak, és ilyenekkel kellene együttmüködni, talán meg 100000 szavazatot sem kaptak, de már megint más nevében pofázik. Inkább azt kéne vizsgálnia, hogy társaik pl a párbeszédböl hány szavazatot hoztak. Ennek ellenére eddig az egyetlen céljuk volt lenyúlni a közpénzt ezekkel a kamu pártokkal. Cseka! KORRUPCIO, remélem ebben is vizsgálatot inditasz Brüsszelben mielött még felszámolnád az EP-t!. A parlamenti többség is megváltoztathatná a fizetési rendszert, és a kapott szavazatok alapján kellene meghatározni a pártok és képviselöik jövedelmezését.
Cséfy
2022. május 02. 18:11
--
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!