Remélem tényleg össze tud fogni Karácsony Gergely és Lázár János

2022. május 21. 13:19

Nagyon örülnék, ha lennének politika felett álló együttműködések.

2022. május 21. 13:19
null
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Nagyon örülnék, ha lennének politika felett álló együttműködések. Szeretem Budapestet, itt élek, itt születtem, sőt Budapestért-díjat is kaptam Tarlós Istvántól.

Remélem tényleg össze tud fogni Karácsony Gergely és Lázár János, mert nagyon fontos, hogy sose nevessünk azon, ha valaki béna, mert az az embereknek szenvedést okoz.

Kicsit úgy érzem, hogy ahogy örömködik az ellenzéki kommentelők egy csoportja, ha épp valami rossz gazdasági adat van, úgy örömködik néhány kormánypárti kommentelő, ha nagy a dugó vagy koszos az utca. Pedig mi »nagyontestvérek« vagyunk, ami az egyikünknek fáj, az a másikunknak is fáj.

Szóval nagyon fontos nekem Budapest és a budapestiek és remélem a nagypolitika megmutatja, hogy pártokfeletti összefogásra is képes a gyönyörű fővárosunk érdekében!”

Nyitóképen Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere. Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sheu
2022. május 23. 07:50
Úgy szeretem ezeket a baloldallal állandóan összefogni akaró ún. mérsékelt konzervatívokat. Nagyon erőltetett ez a szerep, amit ez a nő képvisel.
Sulammit
2022. május 22. 18:09
Kedves Fruzsina! Nem olvastam még egyetlenegy kormánypárti commentelőt sem, aki: "örömködik ha nagy a dugó vagy koszos az utca." Kifejezetten bosszant bennünket, ha a kiskukákból a földön terül el az a rengeteg szemét, amit aztán kénye kedvére fújdogál a szél. Na meg ebben a kánikulában sem öröm az autóban ücsörögni munkába jövet, menet. Akkor "örömködnénk", ha a főpolgármester végre végezné a munkáját a 40 rablójával együtt. Hogy fogjon össze egy tettre kész ember egy teszetoszával?
pusztaie
2022. május 22. 13:38
Ők sajnos, SOHA NEM TUDNAK MAJD OSSZEFOGNI!! NE hasonlítsuk össze az almát a körtével!!!
Most80
2022. május 22. 08:55
Közös érdekünk, ellenzéki és kormánypárti szimpatizánsoké, hogy Karácsony Gergely visszavonuljon. (Sőt, talán még az övé is.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!