Van ebben az un. baloldali és liberális ellenzékben valami elkeserítően önsorsrontó

2022. április 23. 10:11

Ha Gyurcsányék most lemondanának, akkor végképp szétzuhanna mindaz a kevés is, ami még egyben van.

2022. április 23. 10:11
null
Vásárhelyi Mária
Vásárhelyi Mária
Facebook

„Azért van ebben az un. baloldali és liberális ellenzékben valami elkeserítően önsorsrontó. Most, amikor negyedszerre is kétharmados többséget szerzett az állampárt az un. választásokon, amikor egyébként is a szétzuhanás szélén áll a nehezen összetákolt összefogás, akkor a balliberális »politikai elemzők« és véleményvezérek körében nem az a legfontosabb kérdés, hogy hogyan lehetne a morzsákat összeszedni és hozzákezdeni az újraépítéshez, hanem az, hogy ki, mikor és hogyan mondjon le, távozzon a politikai közéletből, húzzon el a francba. Függetlenül attól, hogy minden politikai vezetőnek megvan a maga felelőssége a vereségben, ha nem is egyenlő mértékben, de vajon miért lenne jó, ha most lemondana Gyurcsány, Jakab, stb. akikkel most megint megpróbálják elvitetni a balhét. Ha ők most lemondanának, akkor végképp szétzuhanna mindaz a kevés is, ami még egyben van. De ha már a felelősségnél tartunk; olyan véleményt még nem olvastam a »számonkérő szék« tagjaitól, amiben esetleg a saját felelősségüket is boncolgatnák. Pl. hogy jó ötlet volt-e egy politikai identitásában tőlük tökéletesen különböző személyt választani az összefogás miniszterelnök-jelöltjének, akiről jószerivel semmit nem tudtak, azonkívül, hogy mélyen hívő katolikus, elkötelezett jobboldali, konzervatív, hét gyermekes családapa, aki nem akarna változtatni a fidesz totálisan antiszociális gazdaságpolitikáján.”

Nyitókép: MTI/Kallos Bea

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2022. április 26. 13:43
Talán meg kéne próbálni a Fuggerek meg a szarosgyurik nélkül, 200 éve nyomatja a belga bagázy, hát lehet ezen csodálkozni, hogy rüheli a libsibolsikat a nép. A két v. h. között átverték a földműveseket, most meg csodálkoznak, hogy ott nincs bázisuk! Ki érti ezt? A földműves nem hülye csak nem akar kolhozba menni, és a belpesti belgákat sem akarja etetni!
szürkeSzarvas
2022. április 25. 07:54
Kedves Lámpaernyő. Az usai feketepénzes "szponzorotok" baszta el,aki a CIATimivel "lemondatta" a Gerit (amivel a Timi eldicsekedett is)-benyalván,hogy a futóbolond majd "hozza a sok kiábrándult fideszistát". A Geri volt az eredeti tervben is-és több naivat (ostobát) "hozott " volna mint a MárkiMárk. ÉS ERRÖL NEM BESZÉLHETTEK! :) :) :) (A Dés ugy húzott el 1 fiatal zsidó p_nával-akivel "még tud"-mint a túzok. Megérjük. :)
Alitta
2022. április 25. 07:32
Mennyire igaza van,mi jobboldali szavazók is ezt szeretnénk.Tartsatok ki a végsőkig,legnagyobb hasznot így hoztok az országnak!
Bátya62
2022. április 24. 10:44
Aszongya, hogy szétzuhant az "összetákolt összefogás". Ennyit sikerült felfognia, de az már nem megy szegénynek, hogy egy ilyen romokban heverő tákolmányból sosem lesz vár. Dózer, kiváló tervező, új alapok, masszív, korszerű falak és tető. Az alapba pedig a bontásból származó vasan kívül a korhadt leceket, elporlott téglákat, szétfagyott betont még véletlenül sem teszünk, bárki is erőlteti! Ja, lehet, hogy belpesti értelmiséginek hiába magyarázzuk az építészetet...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!