„Visszajöttek” a járvány előtti évek

2022. április 18. 08:31

Akkor most vége a járvány miatti borzalmaknak? Valaha kiderül a teljes igazság?

2022. április 18. 08:31
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Húsvét Rómában, 2022. április. Ezt a fotót és még jó pár ehhez hasonló képet közöltek a hírügynökségek tegnap. Ismét zarándokok és turisták tízezrei ünnepelnek az olasz fővárosban. És persze máshol is Európában. »Visszajöttek« a járvány előtti évek… Ránéz az ember erre a képre és elgondolkozik:

Akkor most vége a járvány miatti borzalmaknak?

Két évünket tönkretette, és mostantól elfelejthetjük? Átmenetileg? Örökre?

Vajon jól védekezett a világ az elmúlt két évben? Mást kellett volna tenni?

Jött egy vírus a semmiből és megbénított mindent? Vagy a politikusok bénították meg a világot, nem is a vírus? Esetleg a média a bűnös? Talán a közösségi média?

Mesterséges vírus? Természetes? Kínából? Máshonnan?

Minden úgy történt, ahogy elmesélték nekünk? Vagy nem volt igaz?

Valaha kiderül a teljes igazság?

Gondolkozzunk ezeken egyáltalán? Vagy örüljünk, hogy ismét „normálisan” lehet ünnepelni? Örüljünk…”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2022. április 21. 07:55
Kedves Balázs! Olaszországba nem lehet Green Pass nélkül belépni. Olaszországban rengeteg a túrista, de maszk nélkül sehova sem mehetsz be. Ezt szigorúan és következetesen betartják, betartattják mindenkivel. Sokan járnak az utcákon is maszkban.
Andilla
2022. április 19. 09:25
Esse értem. (Nyugi, ezentúl nem fogok álbuta módon helyesírási hibákban tobzódni, mert nagyon fárasztó kigondolni őket :D ) Ad 1. Meg vagyok lepődve, hogy a full oltáspropagandista, a témában meglehetősen szemellenzős Mandin ilyen kérdésfelvetés egyáltalán megjelenhetett. Mi történik? Ad 2. Ki ez a Németh Balázs, és miért számít ennyire a véleménye, ha ennyire nincs képben a dologgal??? Jópáran már két éve pofázzák (-zuk), hogy valami nagyon bűzlik az egész kovid cirkusz körül - de persze az csak "konteó", "dezinformáció", amit tűzzel-vassal irtani kell, és kiközösíteni a társadalomból, akik felemelik a szavukat. A rengeteg tény semmit sem számított - azt kellett mindenkinek elhinnie, amit a központi propaganda tolt. És itt nemcsak a magyar kormányéról van szó. Mint ahogy pl. Toroczkait is igen erősen cenzúrázzák (szinte kitörölték), akinek remek videói vannak arról, hogy mi is folyik valójában. Az egyetlen magyar politikus, aki beszél róla. Pl: https://www.youtube.com/watch?v=wkPOeNZbUEI Balázska, megmondom én neked a tutit, ha nincs időd vagy eszed arra, hogy magadtól utánanézz: most igenis örüljünk egy darabig, és közben kössük fel a gatyánkat a következő, betervezett sorscsapásra! A DS a figyelemelterelő ukrajnai háború fedezékében szépen készül a neokommunista világkormány és totális diktatúra bevezetésére, amelynek következő, ősztől tervezett fázisa a WHO egyeduralma az államok kormányai fölött. Ami olyasmiket jelentene, hogy ha netántán, esetleg, véletlenül, neadjisten megint jönne valami "járvány", akkor a népirtó, korrupt Tejbegrízusz vezette korrupt, népirtó bűnbanda kiadhatja az ukázt, hogy MINDENKIT KÖTELEZŐ BEOLTANI ellene, kész, punktum, nincs vita. Ausztráliában már láthattunk is élő példát a koncentrációs táborokra, ahová a kovid-intézkedéseknek ellenszegülőket zárták. A másik front pedig az ukrán háború álcája mögé kidolgozott gazdasági világválság. Természetesen energiaválsággal, amire viszont a ződ klímadiktatúrát lehet szépen ráépíteni. Balázs, mit szeretnél még tudni? Élvezd a tavaszt meg a nyarat, és közben spájzolj be tartós élelmiszerekből, természetes módon immunnövelő szerekből, és hozd magad jó kondiba...
pragmatika
2022. április 18. 18:21
"A többiek, ha félnek, fordítsák ki a maszkjukat, és védve vannak! " :))) Vannak páran.
Kanóc
2022. április 18. 11:31
Amikor az egyik főpropagandista ál-értetlenkedik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!