Márki-Zay Péter a magyar közélet egyik legsötétebb és legveszélyesebb figurája

2022. április 05. 16:03

Orbán aljas, csaló győzelmeinek pozitív hozománya, hogy Márki-Zay Pétertől megszabadulhat az ország.

2022. április 05. 16:03
null
Bartus László
Bartus László
Facebook

„Az Orbán leváltásának vágyába beleőrült ellenzéki támogatók nem ismerték fel, s nem mérték fel, hogy ez az ember mekkora csapás. Képtelenek voltak szembenézni ezzel, védelmeztek mindent, amit tett, mert azt gondolták, hogy erre van szükség, hogy leváltsák Orbánt. Miközben ezzel a magatartásukkal egyre távolabb kerültek ettől. A többség ma sem képes megérteni és szembenézni azzal, hogy Márki-Zay Péter a magyar közélet egyik legsötétebb és legveszélyesebb figurája, akitől azonnal szabadulni kellett volna, mert megfertőzött és lerombolt mindent.

Önteltsége nem ismert határokat, mindenkit elnémított, mindenkit háttérbe szorított, mert meg volt győződve arról, hogy csak ő az egyetlen alkalmas ember, miközben ő volt a legalkalmatlanabb. Ki kell mondani, hogy egy öntörvényű, ellentmondást nem tűrő, beképzelt majom sajátította ki az ellenzék pozícióját, egy potenciális diktátor, akit a tehetségtelensége akadályozott abban, hogy ezt meg is valósítsa. Ez az első eset, hogy Orbán aljas, csaló győzelmeinek pozitív hozománya is van, éspedig az, hogy Márki-Zay Pétertől megszabadulhat az ország.

Ezt is csak feltételes módban írjuk, mert feltűnése óta fenyegetésekkel, árulózással, zsarolással, a legaljasabb módszerekkel szerezte meg és tartotta meg az ellenzéki vezér pozícióját, és ahogy telik az idő a sokkoló vereség után, biztos lehet mindenki abban, hogy újra próbálkozik, nem adja fel. Újra előáll a hazugságaival, hogy csak ő válthatja le Orbánt, miközben nem váltotta le, hanem egy súlyos vereségbe vitte az ellenzéket. Ahogy Jakab Péter mondta: nem leváltotta, hanem megbuktatta az ellenzéket. Márki-Zay Péternek nemcsak mennie, hanem takarodnia kell!”

Nyitókép: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. április 07. 14:23
A haláli ügynök halála.
Rácz Gabriella
2022. április 06. 13:51
1. Az összefogósdi eleve halálra volt ítélve. Maguknak beszélték be. 2. MZP egy idegesítő figura volt, nem letisztult világképpel. 3. Keresztény ember annyit nem gyalázkodott mint ő. 4. Hódmezővásárhelyen sem sokat tartózkodott, és akkor még munka végzésről nem is beszéltünk....
jomagad
2022. április 06. 12:04
Aljas, csaló győzelem? Ugyan már, mit hazudozol. Bárkinek megvolt a lehetőség a szavazatok többségének megszerzésére. Lásd Budapesten. Érdekes, hogy ott nem tudott a "csaló" fidesz győzni.
Halas
2022. április 06. 11:18
Hát még a Bartus milyen sötét!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!