Az is baloldali rögeszme lehet, hogy az embereket meg kell gyógyítani

2022. április 22. 06:20

Micsoda hülyeség!

2022. április 22. 06:20
null
Lendvai Ildikó
Facebook

„Annyira örülök. Mi csak itt töprengünk, vitatkozunk, gondolunk mindenfélét, de Gulyás Gergely végre megfejtette, miért vesztett az ellenzék. Hát azért, mert önálló egészségügyi tárcát akart.

A kormányszóvivőin a miniszter ezzel a magvas elemzéssel örvendeztette meg hallgatóságát: az, hogy egészségügyi minisztérium kell, csak »a baloldali kampány része. Meg is van az eredménye«.

Igaz, ami igaz. Más okot én sem tudok elképzelni. A fideszes szavazók nyilván azért voksoltak a kormánypártra, nehogy véletlenül legyen egészségügyi minisztérium. Átláttak a baloldali kampánytrükkön. Például az is baloldali rögeszme lehet, hogy az embereket meg kell gyógyítani. Micsoda hülyeség!

Afelől is megnyugtatott, hogy külön oktatási tárca se lesz. Még az kéne: nem lehet minden jelentéktelen feladatocskának saját minisztériuma. Azt is elárulta: lehet, hogy az oktatásügy kiválik az EMMI-ből, de önálló, az nem lehet. Nem, nem soha!

Szerintem a legjobb az volna, ha azt is Pintér rendőrminisztériumához csatolnák, mint az egészségügyről rebesgetik. Végre rend lenne, az iskolaőrök úgyis ott vannak már, éppen csak az igazgatók fölé kell helyezni őket. Mégis más, ha ők kérdezik: Sztrájkolgatunk? Sztrájkolgatunk?”

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2022. április 23. 13:29
Lendvai Ildikó, Novák Előd egy platformon. Elkezdtek rinyálni a vészhelyzeten. Az unió egyetlen olyan állama Magyarország, amelyre két oldalról zúdulnak tömegek. Mivel Ukranjából Ukrajnán, Romániát gyakorlatilag alig kontrollálható módon beözönlenek tömegek, a háború akár be is törhet Magyarországra.... és ekkor a kiérdemesült vén banya, Novák Előd a vészhelyzet megfúrását tolja. Vajon gondolt-e arra a banya és Előd, hogy Elenskij mérgében egy-két, vagy néhány fanatikust a nyakunkra küld.... Bár lehet, hogy Orbán adott parancsot Putyinnak, hogy támadja meg Ukrajnát, mondván olyan jó lenne még egy kis vészhelyzet.... de ezek tényleg alja népek.... Ezek akkor örvendenének és demokratikus módon a gyönyörtől maguk alá vizelnének, ha itt rapityára lőnék a lakosságot
Jooee
2022. április 23. 07:08
Igen, fűszoknyás lányokkal.
Barakka1962
2022. április 23. 06:03
Nem gyógyítani kell hanem cenzúrázni, Atzél elvtárs kurvája !!!!!!
ambaracurjan
2022. április 22. 22:34
Ildikó néni! Ironizálgatunk, ironizálgatunk? Mennyire bejött Április 3.-án is! Amellett ha az Eü-i különálló minisztérium egyenlő azzal hogy az "embereket meg kell gyógyítani", inkább hagyjuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!