Fico szalonképtelen lett

2022. április 24. 10:31

Fico 2015-ben és most is félrement, kinyírják.

2022. április 24. 10:31
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Északi szomszédunkról. Egyszer ránéztem, hogyan reagált az európai »haladás« Robert Fico legdurvább dolgaira, akkor rájöttem, hogy mi is az európai »progresszió«.

Addig sehogy nem reagáltak, amíg Fico 2015-ben ellen nem állt a progresszív fővonalnak a migránsválság idején. Az S&D akkor kezdte támadni. Elnézték a Smer koalíciós kormányzását a nyíltan rasszista, és magyarellenes Jan Slotával, stb, stb. Ez a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége. Az erkölcsi oktatást hagyjuk, a dolgok nem így működnek, ha beállsz a fővonalba, szinte mindent elnéznek, ha nem, véged. Fico 2015-ben és most is félrement, kinyírják.

A sokszor magyarellenes nézeteket képviselő Román Szociáldemokrata Párt és a Pro Romania sem volt probléma, nem probléma Klaus Iohannis sem, sőt kitünteti a »haladó Európa«. Iszonyat álságos ez az egész. Addig nem leszel szalonképtelen a haladó nyugaton, bármilyen elnyomó vagy, amíg a szent teheneket tiszteletben tartod. Fico nem tette, ezért lett szalonképtelen.”

Nyitóképen Robert Fico, a szlovák ellenzék vezetője. Fotó: VLADIMIR SIMICEK / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Caruso
2022. április 24. 14:10
Mindentől függetlenül jó lesz ha éberek leszünk, maradunk. Ez a jogállami buli+a mi ellenzékünk ott kint nem állnak messze, hogy jót tegyenek hazánknak. Donáth már bemondta még több Európaiság.
fejedlm
2022. április 24. 14:00
Demkó ehhez is ért? De jó!
Dicsértessék
2022. április 24. 13:21
Nincs különbség a Nyugat és Putyin között, ez világos.
józan paraszti ész
2022. április 24. 12:26
Addig nem lesz normalitás, amíg a médiákat és az oktatást vissza nem foglaljuk a haladóktól. Kemény, nehéz és hosszú meccs lesz. Orbán ezt is jól látta és megkezdte.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!