Folytatódó erózió?

2022. április 08. 17:17

Tehát mi nem egymást okoljuk! Tudjuk, az egész a Fidesz és Orbán műve.

2022. április 08. 17:17
Herényi Károly
Hírklikk

„Tisztelt, az ellenzékre, vagyis ránk szavazó polgárok!

Először is, mind a hat párt, közösen köszönjük a bizalmat, a támogatást és az egész országban tapasztalt segítő szándékot! Tudjuk, hogy Önöknek sem volt egyszerű a döntés, hiszen saját pártjuk mellett más pártokat is támogatniuk kellett. Valószínűleg ezért 2018-hoz képest ezt az összefogást nyolcszázezer szavazónk most nem támogatta. De nekünk nem volt más lehetőségünk.

Az ellenzéki összefogás nem a hat párt politikai innovációja volt, hanem a Fidesz alávaló politikája kényszerítette ki. A Fidesz kétharmad által több százszor módosított választási törvény provokálta ki, hogy világnézetileg egymástól igen távol álló pártok tömörüljenek választási koalícióba.

Tehát mi nem egymást okoljuk! Tudjuk, az egész a Fidesz és Orbán műve.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2022. április 10. 05:36
Herényi sohasem az eszéről volt híres.
egy genetikusanalattvaló
2022. április 09. 17:26
"Az ellenzéki összefogás nem a hat párt politikai innovációja volt, hanem a Fidesz alávaló politikája kényszerítette ki" Fordítom, amit az MLM-es tetűirtó elvtárs hablatyol: Nem a moslék-koalíciót létrehozó hatalomra éhes jelentéktelen pártocskák az okai, hogy összeálltak az O1G zászló alatt. Összeálltak a rendszerváltás utáni politika legaljasabb gazemberével és pártjával, a DK-val egyetlen közös cél, a hatalom megszerzéséért az őket pénzelő külföldi gazdáik, soha eddig ilyen óriási mértékben nem tapasztalt média és anyagi támogatásával. Nem előre kitervelten, folytatólagosan, aljas indokból, szervezetten, szándék-egységben készültek a magyar választók életének tönkretételére, mint az a tények alapján egyértelműen látszik, hanem a gaz FIDESZ és Orbán Viktor kényszerítette azt ki. Hogyan? Orbán tartott pisztolyt a fejükhöz, hogy akarják már a hatalmat minden áron, minden vélt vagy valós értéket félretéve, "a kommunistáktól a fasisztákig", közösen megszerezni? Ez olyan, mintha a bűncselekmény elkövetése közben lefülelt többszörösen visszaeső zsebtolvaj banda a bíróságon azzal védekezne, hogy a bűncselekmény kiszemelt áldozata a hibás, a felbujtó, mert volt nála pénztárca.
amca
2022. április 09. 16:36
Ja ,az igazi neve Herélt Károly. Nomen est omen !
amca
2022. április 09. 16:35
Ez a fax Hunnia 9 548 752 sz senkije. Még Pogiból is kirúgták. Erre mondta VONA a bolgár tehén : Alkalmatlan vagy ,mint Dávid Ibolya..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!