Ennyi

2022. április 03. 22:46

Érdeklődéssel figyeljük mostantól, hogy Orbán Viktor miként birkózik meg a részben általa is okozott és megjósolt, közelgő (?) gazdasági válsággal.

2022. április 03. 22:46
Szerető Szabolcs
Magyar Hang

„Szó sem volt szó fej fej melletti küzdelemről, az ország narancssárga, a főváros maradt az ellenzék bázisa, a centrális erőtér helyén mégsem épült újjá a kétpólusú politikai szerkezet. Nincs itt sok elemezni való, az összkép tekintetében részletkérdés, hogy a Mi Hazánk végül bejut-e a parlamentbe, a Fidesz pedig ezen felül még egy bónuszként megint kétharmados országgyűlési többséghez jut-e. Ennek nincs akkora jelentősége, hiszen a rendszer kiépítéséhez, megszilárdításához szükséges alkotmányos lépéseket már megtették, ha pedig gond van, a Mi Hazánk pedig bent van, valószínűleg az is megoldható.

Meglehet, az ellenzéki pártelitek számos tagja készült már arra, hogy bűnbakként leszámoljon Márki-Zay Péterrel, de az is biztos, ezt ők sem így képzelték. Ez ugyanis az ő kudarcuk és lemoshatatlan szégyenük is – tisztelet a kevés kivételnek –, mégis ők fogják újabb négy évig képviselni a nem fideszes nemzetrészt a parlamentben. Ahogy ők, mi is érdeklődéssel figyeljük mostantól, hogy Orbán Viktor miként birkózik meg a részben általa is okozott és megjósolt, közelgő (?) gazdasági válsággal. Erről nem volt szó a kampányban, de olyan nagy igény sem volt rá.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bika57
2022. április 04. 15:45
rohadt kis elöválladék.
zakar zoltán béla
2022. április 04. 12:30
Áruló a Simicska-czukyból!
Lolka-Bolka
2022. április 04. 10:06
Arulo gacy , hitvany ember vagy
celoke
2022. április 04. 09:52
Érdeklődéssel figyeljük mostantól, hogy Orbán Viktor miként birkózik meg a részben általa is okozott és megjósolt, közelgő (?) gazdasági válsággal. Sz. Szabolcs, nem kell semmit figyelnetek. Én megmondom anélkül is. 1. 2002-2010 között Közép-Eu-ban gazdasági konjuktúra volt, Lengyelország, Szlovákia, Csehország szinte szárnyalt. Nálunk államcsőd, -1 % gazdasági "növekedés" 2. 2010 óta máshol ez visszaesett, nálunk rég nem látott fejlődés, évi 5 % gazdasági növekedés. Vagyis mivel nem olyan kormányunk van, amelyik szándékosan rombolni akar (tehát nem baloldali), ezért ha lesz is probléma, a kormány kidolgozza hozzá a tervet, programot és megoldja. Ti még akkor is megbuktatok, amikor körülöttünk mindenkinek jó volt. Az Orbán-kormány pedig kezdte egy vörösiszappal, és megoldotta, mint 2000-ben a ciánszennyezést. Túlélte a 2015-ös migránsválságot, a koronavírus járványt és az ukrán háborús válságot is. Mit túlélte, jelesre vizsgázott a kezelésükből. Úgyhogy te inkább a baloldalt riogassad, mert ebből a vereségből már nem fogtok talpra állni. Ez végleges K. O. lett. Nektek annyi. Game over elvtársak. (Nemrég megírtam, hogy amíg az X nincs, otthagyom a Mandinert, és ez marad is így, de ma látni, olvasni akartam a régi nemzeti fórumtársak örömét, ha már SZSZB tagság miatt ma kaptam egy nap szabadnapot - engedtessék meg, hogy pár sorral ehhez hozzátegyek).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!