Márki-Zay Péter a süllyesztőben

2022. április 09. 20:41

Néhány hónapig tartott csupán az amerikai-magyar álom.

2022. április 09. 20:41
null
Szikszai Péter
Magyar Nemzet

„MZP-t kikukázta a baloldal. Gyurcsány szóvivője nemrég megmondta, ki a felelőse a kétharmadnak. A kapitányt kitették a matrózok egy kannibálok lakta szigeten. Minden idők legnagyobb választási buktájának estéjén már nemcsak a kezét engedték el, hanem lerugdosták a mélybe. De hát hogy is gondolhatták komolyan, hogy ez az ember nyerhet? Ő, aki most Kocsis Mátétól kénytelen elkunyerálni Orbán számát, hogy telefonon gratuláljon neki? Akinek annyi tekintélye sincsen már, hogy beülhessen a parlamentbe? Komolytalan.

Néhány hónapig tartott csupán az amerikai-magyar álom, hogy Márki-Zay Péter esetleg miniszterelnök lehet. Sorozatos félreértések és tévedések vezettek oda, hogy a hódmezővásárhelyi polgármestert ideiglenesen egy szavazólapon lehessen találni Orbán Viktorral. 

Nemcsak államférfi nem lett belőle, politikus sem. Aki a politikai ellenfele gyermekét általa vélt szexuális irányultsága miatt rágalmazza, az méltatlan országvezetői posztra, és aki még azt is hiszi, hogy otrombaságával megállította a Fidesz állítólagos homofób kampányát, az közveszélyes. A kocsmai hőbörgés, az überokosság és a túlzott önbizalom nem ér kormányfői posztot még a nem agymosott városiaknál sem.”

Nyitóképen Márki-Zay Péter, a baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje. Fotó: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
skin777
2022. április 10. 17:29
Szikszai csicska. 21,3 % . Ez bálványod első és egyetlen egyéni megmérettetésének eredménye. Úgy legalózta, hogy nem volt hajlandó a finn jégkorongmeccs elől felkelni, és kiállni az emberei elé. Még sem lett belőle politikai hulla, pedig még egy kormánybukta is belefért 2002-ben. Úgyhogy pofa súlyba haver, inkább nyald a segget tovább.
Nagyhuba1
2022. április 10. 17:18
Ha a moslék koalíció nyert volna 50%+1 fővel,mint a legnagyobb párt a Dk jelölt volna miniszterelnököt aki Dobrev Klára lett volna mivel Klarissza már megmondta "Péter te nem vagy alkalmas miniszterelnöknek" Kíméletlenül,gátlástalanul kicsinálták volna nagyon rövid időn belül.
sasszem
2022. április 10. 14:31
Rengeteg eladatlan porszívó van az USA-ban! Ügynökök jelentkezését várják.(CIA is megfelel)
machet
2022. április 10. 10:12
Az a baj hogy lassan majd elindul odakint az újratervezés,természetesen.Nem lehet hátradőlni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!