Barkóczi: Márki-Zay Péter a kétharmad felelőse

2022. április 08. 12:25

A DK-s politkus azután vonta le ezt a következtetést, hogy összevetette a 2019-es és a 2022-es kampányt.

2022. április 08. 12:25
null

A csúfos választási kudarc után szinte azonnal egymásnak estek az ellenzéki vezérek: Jakab és Gyurcsány egyből nekiment Márki-Zaynak, aki azzal vádolta meg a DK elnökét, hogy alig várta, hogy az ellenzék elbukja a választást. Jakab Pétert pedig azért kritizálta, mert véleménye szerint az elvesztett 900 ezer ellenzéki voks zöme a 2018-as Jobbik-tábor lemorzsolódásából adódik.

Most újabb politikus szállt be a blame game-be: a DK-s Barkóczi Balázs – aki a vártnál szorosabban húzta be egyéni kerületét Budapesten – a Facebook-oldalán üzent a „gyurcsányozóknak”.

„2019. önkormányzati választás - Nincs Márki-Zay Péter, Gyurcsány Ferenc pedig felszántja az országot az egész kampányban. Eredmény: masszív ellenzéki győzelem, nyertünk Budapesten, Miskolcon, Pécsen, Tatabányán, Salgótarjánban, Egerben és Szombathelyen.

2022. országgyűlési választás - Gyurcsány Ferenc nem folytathat országos kampányt, mert erre kéri Márki-Zay Péter, aki végigkampányolja az országot. Eredmény: kétharmados Fidesz-győzelem, a 2019-ben megnyert városok jelentős többségében veszített az ellenzék” – hasonlítja össze a két választást Barkóczi.

„Tessék levonni a következtetéseket! Ha nem nézünk szembe az igazsággal, tanulni sem fogunk belőle: Márki-Zay Péter a kétharmad felelőse” – teszi hozzá.

Nyitókép: Facebook

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burmin
2022. április 09. 13:33
Ez a Barkóczi meg a Varga ( az ezüstsipkás ! ) a két leghülyébb aki valaha is láttam...
Jaznaju
2022. április 08. 20:32
Ez most már mindegy. Szerencsére. Az nem mindegy, hogy egyre több Magyarnak nyílik ki a szeme a világra. Jó kezdet. Most pedig kajakra neki kéne ugrani az EP-választások előkészítésének. Klárikát és tettestársait ki kell onnan takarítani, többet ártottak a "hazájuknak" ott, mint a török 150 év alatt. Egy sem maradhat. Idegen hatalmak érdekeit képviselik. Mi a hazaárulás méltó díja?
eredmeny
2022. április 08. 20:24
Aki nem képes önkritikus helyzetértékelése, aligha lesz jó stratégiája a következő választáson ...
Kopaszpapa
2022. április 08. 18:22
Ez jellemző rád, meg a sleppetekre! Míg kellett egy kirakatember, ezt a bohócot épp csak le nem szoptátok, te is, gyurcsótány is, az bolgár igásbarom is, sőt még az a faszom borsodi tahó köpönyegforgató jákob petra is! Az egyetlen igaz ember azon az oldalon ez a holdkóros Chauchescu hasonmás volt, és ez (ismerve az állításait, és tagadásait) kurvára beárazza azt a kétfotintos hazátlan szemét geci összeborulásotok értékét te buzeráns fartúró hájfejű díszfasz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!