A nyelvtörvény vagy a kisebbségek üldözése melyik európai civilizációs értéket valósítja meg?

2022. április 21. 16:29

Hasznos idiótaként mantrázzák a veszélyes jelszavaikat.

2022. április 21. 16:29
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A nyelvtörvény vagy a kisebbségek üldözése melyik európai civilizációs értéket valósítja meg?

Az európai politikusok hasznos idiótaként mantrázzák a politikai aktivizmus üres, de egyben veszélyes jelszavait és mindezt úgy, hogy sem Európának sem Magyarországnak nem érdeke, hogy belekeveredjen atomnagyhatalmak proxy háborújába vagy ahogy a szomszédos Szlovákiában megfogalmazták:

Felszínes aktivisták váltották őket (hidegháborús európai vezetők) vagy »ami még rosszabb, szenilis, inkompetens vezetők, mint Joe Biden vagy a még mindig tájékozatlan, kuncogó alelnöke, Kamala Harris.« (Ján Baránek politikai elemző)

Bele sem merek gondolni, hogy mi történne velünk, ha a futóbolond Márki-Zay, Fekete-Győr vagy az üvöltözésen kívül máshoz sem értő Jakab, Gyurcsányról már nem is beszélve, kerül hatalomra.”

Kapcsolódó

Cseh Katalin: Ukrajna és az ukrán emberek az egész európai civilizációt védik
Mindent meg kell tennünk, hogy véget vessünk Putyin háborújának. Bővebben is érdekel...

Mindent meg kell tennünk, hogy véget vessünk Putyin háborújának.

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TK421
2022. április 21. 19:40
Egyes források szerint kb. 8000 orosz kisebbségit öltek meg Ukrajnában az elmúlt néhány évben. Egészen elképesztő eseteket emlegetnek, pl. 80 embert üldöztek be egy épületbe, majd rájuk gyújtották azt. Tették mindezt a kormányzat teljes körű támogatásával. A kárpátaljai magyarok egyszerűen járulékos veszteségnek számítottak, nyilván Zelenszkijék szerint ahol dolgozik a gyalu, ott hullik a forgács. De még így is bementek minden európai standard alá, akkor el lehet képzelni, mit érezhettek az orosz kisebbségiek. De ami még ennél is döbbenetesebb: a "független", nyugati médiába ebből semmi sem jutott át. Ellenben "Zselé, a hős", "Zselé, a tagjelölt", "Zselé, a ma született hattyú" szöveg a csapból is folyik. Ebből is látszik, miért életképtelen gittegylet az EU.
Gullwing
2022. április 21. 19:04
Haszontalan idióták.
mzsolt
2022. április 21. 18:25
Off! Néhány hete fedeztem fel, hogy van egy 444hsz nevű Disqus lap. Ott olyan emberek kommentelhetnek, akik nem hajlandóak pénzzel támogatni a "függetlenobjektív" 444-et, ahol viszont csak pénzért lehet kommentelni. Ellenvélemény NINCS! De semmi különbséget nem látok, mivel mindenkit kidobnak percek alatt, aki nem ért egyet a belterjes "vitákkal"... Ezeknek ez jelenti a demokráciát...
Az ajtónak támaszkodni tilos
2022. április 21. 17:52
Mennyire igaza van. Telibe talált.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!