A NER egy igazi manipulatív bántalmazó

2022. április 27. 10:15

Építsük fel a szabadság köreit!

2022. április 27. 10:15
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„ÉPÍTSÜK FEL A SZABADSÁG KÖREIT! Konkrét tervekkel jövök most!

Nagyon fontos dolog megérteni az »idők jeleit«: felismerni a pillanatot, amikor cselekedni kell. Ezt a pillanatot csak úgy lehet felismerni, ha az ember meg akarja érteni a körülötte zajló valóságot – azt, ami van – és mer szabadon gondolkodni, sőt bátran beszélni arról, hogy mi az, ami neki ebből hiányzik. Nekem Magyarország jelenlegi valóságából legfőképpen egy dolog hiányzik: a SZABADSÁG.

A legtöbb ember persze nem is érti, hogy mit jelent a szabadság. Nekik elegendő az a biztonság, hogy valahogy megéljenek és csak arra vágynak, hogy a politika hagyja őket békén. Tulajdonképpen ez tette annyira erőssé a NER-rendszerét. Hiszen a NER mint egy igazi manipulatív bántalmazó először ad: viszonylagos jólétet. Aztán pedig elvesz. Mit vesz el? Hát a szabadságot! Csakhogy sokaknak nem is kell a szabadság. Nem is értik, hogy az élet elveszíti az értelmét nélküle. Így soha nem is fognak fellázadni az ellen, hogy a látszólagos biztonságukért cserébe megfosztják őket a szabadságuktól.

Csakhogy sokan vagyunk, akik számára még mindig érték a SZABADSÁG! És közülünk egyre kevesebben mernek erről nyíltan beszélni. Lassan 26 ezer követőm van a Publik közösség oldalán, – ami őrületesen gyorsan, nulla pénzbeni ráfordítással növekszik – és közöttük rengetegen vannak olyanok, akik soha nem lájkolnak egyetlen posztomat sem, nem írnak egyetlen kommentet sem, de privátban írnak nekem, hogy Rita, nem tehetem azt meg, hogy téged lájkoljalak, mert azonnal kirúgnak a munkahelyemről, de tudd, mindig olvaslak és mindenben támogatlak. Hát erről beszélek! A NER hatalmának másik pillére éppen ez: a megfélemlítés. Annak a tudata, hogy nem lehet elmondani nyíltan azt, hogy mit gondolsz. Különösen azt, hogy nem értesz egyet ezzel a szabadságtól megfosztó, elnyomó rendszerrel!”

Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2022. április 27. 22:32
Sosem leszel szabad, ameddig a saját gyűlöleted foglya vagy!
annamanna
2022. április 27. 21:23
Miért kör? Miért nem négyzet? Csak úgy a változatosság kedvéért. Nincs már köre a FB-oldalán? Ott nem tudják megbeszélni, amit meg akarnak? Mitől lesz jobb bárkinek (az országnak), ha még plusz "köröznek" is? Fessenek inkább járdát.
kukasmacska
2022. április 27. 20:26
"A NER hatalmának másik pillére éppen ez: a megfélemlítés. Annak a tudata, hogy nem lehet elmondani nyíltan azt, hogy mit gondolsz. Különösen azt, hogy nem értesz egyet ezzel a szabadságtól megfosztó, elnyomó rendszerrel!” Érdekes, egy rakás FB oldalon a felhasználók (névvel - képpel) kifejezik meglehetősen egyértelmű véleményüket. Ide is, oda is. Naponta. Ezerszámra. Ők biztos nem érzik ezt a nagy félelmet.
Ninini
2022. április 27. 20:24
Te viszont egy valódi genderfaszom vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!