Magyarország csak sodródik

2022. március 08. 07:59

Ezek hülyék! Hogyan gondolják, hogy megszabják, hogy a szövetségeseink csak a Dunántúlra jöhetnek?

2022. március 08. 07:59
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Az országnak ma nincsen felelős vezetése. Ez az ország – ma már csak sodródik. Orbán alig pár napja azzal örvendeztette meg az hallgatóságot, hogy hazánkat nem hagyja belesodródni az orosz-ukrán háborúba. Bátor kijelentés volt, ami a helyzet totális félreértésével magyarázható. Kijelentette Magyarországra nem jöhetnek NATO csapatok. Pár nappal később így szóla: fegyvert sem szállíthat át a NATO Magyarországon. Tette ezt úgy, hogy a NATO tagjai vagyunk, amely nem csak jogokkal, de kötelezettségekkel is jár. Ma pedig megjelent egy kormányrendelet. Ennek alapján a NATO gyorsreagáló erők áthaladhatnak Magyarország területén szárazföldi és légi úton. Sőt! Mekkorát változott a világ alig 48 óra alatt? NATO-csapatok települhetnek Baranya megye, Fejér megye, Komárom-Esztergom megye, Győr-Moson-Sopron megye, Somogy megye, Tolna megye, Vas megye, Veszprém megye, Zala megye területére, Pest megye területének a Duna vonala és Fejér megye által határolt területére (vagyis a Dunántúlra).

Azt viszont továbbra sem engedélyezi a magyar kormány, hogy Ukrajnát célzó fegyverszállítmányok áthaladjanak Magyarországon. Ezek hülyék! Hogyan gondolják, hogy megszabják, hogy a szövetségeseink csak a Dunántúlra jöhetnek? Onnan fognak megvédeni minket? Hogyan gondolják, hogy áthaladhatnak, de felszerelés, vagyis fegyverek nélkül? Igaz nem vagyok egy Tolbuchin marsall, de nem tudok rájönni, hogy ezt a gyakorlatban hogyan képzelik! És még egy tény, ami a kormány totális csődjét jelzi. A korábban még értelmesebbnek gondolt Varga Mihály is zsákutcába futott. A 400 forintos euro magyarázataként Brüsszelt tette felelőssé: »A magyar forint is a brüsszeli szankciók áldozata.« Misi elmondom, hátha nem jutott el a hír hozzád! Bár Deutsch először tagadta, hogy megszavazta a Fidesz delegáció a szankciókat, de rá két napra Orbán mondta el, hogy megszavaztátok. Úgyhogy ezen a magyarázaton még egy kicsit dolgozzál! Arról nem is beszélve, hogy a román lej alig mozdult, a cseheknél meg semmi nem történt a koronával. Megismétlem az írás bevezető sorát: Az országnak ma nincsen felelős vezetése. Ez az ország – ma már csak sodródik.”

Kép forrása: Juszt László Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kiababa
2022. március 08. 22:49
Te is sodródhatnál. Kifelé az országból!
Tuco
2022. március 08. 21:38
Tudom fura neked juszt ,hogy nem az a rezsim van ahol te a mi pénzünkből éltél kurva jól .
írmag
2022. március 08. 17:13
ÚGY!
Ninini
2022. március 08. 16:10
Laci te! Hallod-e! Befoghatnád már a pofád, mert csak hülyeség potyog belőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!