Putyin rossz, Orbán rosszabb, a kárpátaljai magyarok pedig nem érdekesek

2022. március 05. 18:06

Avagy hová tűntek a Soros-szervezetek?

2022. március 05. 18:06
null
Nagy Ervin
Nagy Ervin
PestiSrácok.hu

„Mit tesznek a Soros-szervezetek a kárpátaljai magyarokért? Egy nagy semmit, kivétel a Helsinki Bizottság, amely a háborúra hivatkozva kéri az egy százalékos támogatást. Majd persze »emberjogi« közleményt gyárt, meleg étel helyett politizál. Szidja Putyint, gyalázza a magyar kormányt. Majd gonosz furfanggal »menekült státuszt« követel a magyar útlevéllel rendelkező kárpátaljai magyaroknak – mert szerintük »bajban lesznek«, ha csak szimplán magyarok… Ja, hogy nem muszlim bevándorlókról van szó? Akkor mindent értünk. De legalább most befoghatnák a szájukat! Ha már segíteni nem akarnak, legalább olyat ne mondjanak, ami árt a magyarságnak.

A Helsinki Bizottság legalább valamit csinál. Bár elolvasva azt a mákszemnyi közleményt, amit sikerült megszülniük, inkább ne tettek volna semmit…

Kiszúrtak ugyanis egy komoly »emberjogi problémát«, ami őket most jobban izgatja, mint a lakhatás, a meleg élelem, a ruha, pokróc vagy bármi más. Meg is fogalmazták »emberjogi« követelésüket, miszerint rögtön tisztázza az Orbán-kormány azt, hogy a magyar útlevéllel rendelkező kárpátaljai magyaroknak jár-e a menekültstátusz, vagy sem?

Ugyanis magyarokról, nem pedig a déli határon kerítést vágó muszlimokról van szó…

Furcsamód ugyanez jutott eszébe a Márki-Zay Péter-i mélységekbe került Donáth Annának is… Persze, hálózat továbbra sincs.

Az egy százalék viszont jól jönne!”

Fotó: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. március 06. 18:23
Megint hazudsz,a civilek látják el a menekülteket..
Ma is bukik a Zorbán...
2022. március 06. 07:57
Jól látható, hogy a bolsevisták a kárpátaljai magyarokra akarják uszítani az ukrán szélsőségeseket. Ezért beszélnek a maki meg társai olyanokat, hogy az ottani magyarok oroszbarátok... Jelezni akarják a szövetségeseiknek, hogy a magyarok célpontok lehetnek. Nagyon tartok attól, hogy a nyugati bolsevisták a választások előtt magyarellenes akciókra, terrorcselekményekre adnak parancsot az ukrán szélsőségeseknek. Látható, hogy a hazánkban ideiglenesen állomásozó bolsevista gazemberek, az ilyen maki-félék, meg a Soros-terroristák rá akarják uszítani az ukrán szélsőségeseket a még ott maradó magyarokra, fel akarják hívni a figyelmet arra, hogy a magyarok ellen szabadon követhetnek el terrorcselekményeket, hiszen az amerikai bolsevisták ezt már korábban engedélyezték számukra, lásd a kisebbségi jogaik sárba tiprása. Számukra az lenne a jó, ha magyarokat bántalmaznának szélsőségesek, mert akkor arra valamilyen magyar reakciónak kellene lennie. És akkor Orbánt lehetne támadni, mindegy mit lépne egy ilyen helyzetben.
Csak Igazságot
2022. március 06. 07:45
Nagy Ervin most egy egy nyalásért mehetsz punyinhoz és orbánhoz ,itt már mindenki hibás csak ti nem. Ez a Putyin pincsi még azt mondta hogy oroszok nélkül nincs béke hát ez nem jött be. Most a pávatáncos probál helyezkedni. A lengyelek nem felejtenek,de mi kétszer is elfelejtettük mit tettek a oroszok 1848-as és 1956-os szabadságharcban velünk te tetű. Inkább ítélnéd el Putyint meg a háborúját az iromanyoddal te Hazaáruló.
szürkeSzarvas
2022. március 06. 07:40
Várjuk,hogy a Feri is "megszólaljon","atlantista héja" sztentori hangon,és egészitse ki a bonmotját ("ha kell,cigány vagyok ha kell zsidó vagyok")-ot "no meg ukrán is vagyok"-al. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!