Ők nem a magyar nemzet!

2022. március 01. 08:08

A magyar kormány, a közpénzekből meggazdagodott oligarchák álltak a gazemberek oldalára, ők lesznek a hullarablók.

2022. március 01. 08:08
null
Vásárhelyi Mária
Vásárhelyi Mária
Facebook

„Ezekben a napokban itt a közösségi oldalon sokan idézik Teleki Pál Horthy Miklósnak írt búcsúlevelének mondatait, amelyet öngyilkossága előtt írt a kormányzónak. »A gazemberek oldalára álltunk. Hullarablók lettünk! A legpocsékabb nemzet.« Sokan értékelik így azt, hogy a magyar kormány Putyin utolsó európai csatlósaként, mind a mai napig kétszínű, hintapolitikát folytat Oroszországgal kapcsolatban. Ugyanakkor azonban szívmelengető, megható és büszkeségre okot adó az, ahogyan az egyszerű magyar állampolgárok ebben a helyzetben viselkednek: tízezrével érkeznek a segélyszervezetekhez az adományok a menekülő ukránok megsegítésére, fiatalok és idősek sokasága jelentkezik önkéntes munkára, lakást, szállítást, pénzt ajánlanak fel szegény emberek és jobb módúak is a háború elől menekülőknek, a környéken élők szálláshelyeket alakítanak ki azoknak, akik nem tudnak tovább menni, a helyi kistelepülések polgármeseterei naponta több száz telefonhívást kapnak, amelyben az ország más tájain élők érdeklődnek, hogy miben tudnának segíteni.

Nem igaz, hogy a legpocsékabb nemzet vagyunk! Nem igaz, hogy az ország a gazemberek oldalára állt!

A magyar kormány, a közpénzekből meggazdagodott oligarchák és a rendszer más haszonélvezői valamint a zsarnokot kiszolgáló médialakájok álltak a gazemberek oldalára, ők lesznek hullarablók és a legpocsékabb, nemzetáruló politikai hatalom fenntartói és haszonélvezői. Ők nem a magyar nemzet! Ők a kizárólag a saját érdekeiket szem előtt tartó, az országot kifosztó és a jogállamot romba döntő uralkodók.”

Nyitókép: MTI/Kallos Bea

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
monalisi
2022. március 02. 07:27
Az ellenzék aljasságban versenyzik. Ez a nő nagyon az élre tört. Felkészül: Vadadi, Szabó
szürkeSzarvas
2022. március 02. 06:28
Ha sarokbaszoritják-Putyin NEM TEHET MAST,MINT NYILVÁNOSSÁGRA HOZZA A KZL-EK EREDETI SZÁMAIT,ES DOKUMENTÁCIÓJÁT. ÉS AZZA VÉGE LESZ A "HOLOKAUSZTON" NYUGVÓ "REND" ALAPJÁNAK-AMIKÉNT KÁDÁRÉNAK A "NÉPFELKELÉSSEL".
szürkeSzarvas
2022. március 02. 06:25
Kedves Lámaernyő. Ti-a belpesti "kornisi 5000-ek"-lennetek a legpocsékabb nemzet-ha nem lennétek hazátlan gyűlöletzsidók-az életünk mérgezői..
misi1962
2022. március 02. 05:28
jó az önismerete végre bevallja hogy ki ő és az elvbarátai azon az oldalon
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!