Miről szól a volt tisztifőorvos utolsó öt, az elmúlt egy hétből való posztja

2022. március 03. 11:58

Oroszországról és Ukrajnáról.

2022. március 03. 11:58
null
Hont András
Hont András
Facebook

„A mai kormányinfón (ahol teljesen egyértelművé vált, hogy az MTVA-t és az Origót azért tartják, hogy az oda összegereblyézett szerencsétlen flótásokhoz képest Gulyás Gergely maga legyen a visszafogottság, intelligencia és derű) mintegy mellékesen elhangzott, hogy kivezetik a járványügyi korlátozások szinte mindegyikét. Ahogy erre számítani lehetett. No, nem a számok miatt, mert azok alapján például tavaly decembertől február közepéig sem kellett volna életben tartani őket, hanem mert elég megnézni Falus »Darth Vödör« Ferenc bejegyzéseit.

Miről szól a volt tisztifőorvos, járványügyi szakértő és egészségpolitikus utolsó öt, az elmúlt egy hétből (tehát abból az időszakból, amelyben változatlanul 100 körüli a napi elhunytak száma) való posztja?

Oroszországról és Ukrajnáról.

#mindenhezIS”

Nyitókép: YouTube

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dobóka
2022. március 04. 19:30
" a visszafogottság, intelligencia és derű) " te hont hadriánus hannibál ha én cak fél ilyen teligent ( kisegítlek :inteligens ) lennék egyb-ből megcéloznám a z ÖTÖST. Ott elemedben vagy és csodamódra vona-l góttok, cegléd piacán a kiálltványt órdibálhatjátok egyre konokabbul, kabul ,kabul rózsája , ja ja ,, na meg ihajja de csuhajj ildikó !!
Ildikó99
2022. március 04. 11:46
Igaza van Hont Andrásnak
Almassy
2022. március 03. 20:56
Hont, aki az Öt vagy mi műsorban osztja az észt, az inkább ne szerencsétlen flótásozzon le senkit.
annamanna
2022. március 03. 18:18
A menekültáradattal egyidőben ELTŰNIK a járvány. Érdekes intelligenciája van ennek a vírusnak. Normális ésszel az képzelhető, hogy most kell RÁKAPCSOLNI, SZIGORÍTANI, mivel a menekültek miatt a járvány nagyon súlyosan belobbanhat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!