Mi megy az orosz tévén ma?

2022. március 17. 10:43

Túlnyomórészt egybites propaganda, de nem minden.

2022. március 17. 10:43
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Mi megy az orosz tévén ma? (Rossija 24)

Nos, először is Brusszelben a legtöbb orosz tv siman megy a hotelben – meg az angol nyelvű RT dokumentum adója is. Túlnyomórészt egybites propaganda, de nem minden.

1. Ukrán biológiai es vegyi fegyverek – egybites propaganda

2. Rakétatámadás Donyeck ellen – sok halott, gyerek remult, eleg hatásos videó volt. Valszeg nem false flag volt.

3. Lett náci vonulás, ebbol lekovetkeztetve hogy Europa náci. Nagyon egybites propaganda.

4. Azov (náci szimbólumok alaposan bemutatva) hogyan bánik a lakossággal. Na itt majdnem biztos vagyok benne, hogy az Azov tényleg sok mindenert felelős Mariupolban a civil lakosság elleni szörnyűségeket illetően, pajzsként használják őket, és nem engedték a menekülést, de az egész nem lenne, ha nincs orosz invazio...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
elfújta az ellenszél
2022. március 17. 21:36
''az egész nem lenne, ha nincs orosz invazio'' Ez nem igaz, rengeteg adat, és helyi felvételek is vannak arról, hogy az Azov terrorizálja már sok éve a helyi, többségében orosz lakosságot https://www.rferl.org/a/ukraine-mariupol-/25352223.html
polnemkor
2022. március 17. 19:58
1. Ukrán biológiai es vegyi fegyverek – egybites propaganda: ez konkrétan hamis állítás. Aláírt dokumentum nyilvános róla plusz a Nuland luvnya nyilatkozata, hogy _voltak és vannak_ amerikai biológiai laborok Ukrajna területén.
zara
2022. március 17. 19:17
1. nuland beismerte 2. a nyugati média miért nem mutatja? talán cenzura van és propaganda? 3. mi van? 4. ' de az egész nem lenne, ha nincs orosz invazio.' az egész nem lenne, ha nem nácik lennének....
Ólat a trolloknak
2022. március 17. 17:59
"Brusszelben a legtöbb orosz tv siman megy a hotelben " Magyarországon, vidéken is, tudod ott az internet. És nekünk még ékezetünk is van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!