Máglyán fog égni az őrült cár, aki elpusztítja Kijevet!

2022. március 21. 11:39

Olyan bűnöket követett el, hogy ember nincs, aki sajnálná önt, vagy megbocsáthatna önnek.

2022. március 21. 11:39
null
Bernard Guetta
Magyar Narancs

„Oroszország Kijevben vette fel a keresztséget több, mint ezer évvel ezelőtt. Kijev az orosz ortodoxiának olyan, mint a katolicizmusnak Róma, vagy a francia történelemnek Reims. Vigyázzon! Az orosz fejedelem, az őrült cár, a moszkovita Néró, aki elpusztítja Kijevet, olyan szentségtörést követ el, amiért nem a pokol tüzén fog elégni, hanem a nyílt színen, még életében.

Olyan bűnöket követett el, hogy ember nincs, aki sajnálná önt, vagy megbocsáthatna önnek, de akkor mégis mi lesz? Milyen választása maradt még? Felrobbantani a bolygót és vele együtt elpusztulni? Beérni azzal, hogy elismeri a hibáit? Nyilvánosan bocsánatot kérni Ukrajnától és a népétől? Ez nem az ön stílusa, és a társadalmak már csak olyanok, hogy felelősségre vonják az embert.

Ezért most az egyszer hallgasson arra az intelligenciára, amivel esetleg rendelkezik, és forduljon alázatosan, közvetlenül az ukrán néphez, kérje, hogy felejtsék el a birodalmi ambícióit, és segítsenek önnek, hogy kezet nyújthasson az Európai Uniónak, hogy Oroszország fokozatosan, tégláról téglára lerakhassa a stabilitás és az együttműködés alapjait, amelyre a közös földrészünknek sokkal nagyobb szüksége van, mint az apokalipszisre, amellyel a világot fenyegeti – és a nyomorúságra, amelyet a hősies Ukrajnára szabadít.”

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik pool/Ramil Szitdikov

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nebulo15
2022. március 22. 17:52
Ennek a félművelt valakinek ajánlanám a rövid vidót. ( https://www.youtube.com/watch?v=qUgzqkCW6A4 ) A nagy kérdés, hogy miért létezik egyáltalán Uhrajna.
Andreas1970
2022. március 22. 11:02
Ebben a cikkben sajnos tul sok az erzelmi/fajdalmi alapu elfogultsag, es eppen ezert annal kevesebb a racio. Azt tudni kell, hogy a demokracia es az igazsagossag emberi vivmany, de sok esetben meg itt sem mukodik, es ezrt nincs is betartva. A termeszetben, es ahova az ember is tartozik, tehat az ember eseteben is azonban a termeszeti torvenyek dominalnak, es sajnos a 'legbrutalisabb' termeszeti torveny az az, hogy az erosebb a fejlettebb elpusztitja a gyengebbet, ill. a fejletlenebbet. A Putyin egy haborus bunos, aki megerdemelne a buntetest, de ki tudja, mi fog tortenni a Putyin bukasa utan, egyeltalan nem biztos, hogy meg lesz buntetve, sot Putyin utan mog johet valami, ami Putyintol is sokkal roszabb es felelmetesebb. U.i. egy egykori atomnagyhatalom totalis szetesese, es polgarhaborus helyzet is fenyeget Oroszorszagban Putyin halala utan.
az ember
2022. március 22. 10:03
Zelenszkijre igaz mindez.
III. Öreg Banya
2022. március 22. 08:48
Mocskos kommunista féreg. Dögölj meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!