Most aztán már álljon meg a menet!

2022. március 25. 10:52

Ukrajna miniszterelnök helyettese még a háború idején sem bír magával, ha magyarokat kell gyalázni.

2022. március 25. 10:52
null
Volner János
Facebook

„Most aztán már álljon meg a menet! – Fejezze be az ukrán politika a magyarellenes uszítást.

Irina Verescsuk, Ukrajna miniszterelnök helyettese még a háború idején sem bír magával, ha a magyarokat kell gyalázni. A napokban felháborító bejegyzést tett közzé a Facebook oldalán, melyben az ukrán sovinisztákra jellemző hangnemben kritizálta Magyarországot, amiért nem vagyunk hajlandóak mindenben úgy táncolni, ahogy ők fütyülnek.

Idézzük: »Nem támogatják a szankciókat. Nemhogy fegyvert nem adnak, de nem is engedik át a más országokból származó fegyverszállítmányokat a területükön. Valójában mindenre nemet mondanak. Lassacskán Budapest hivatalos retorikája nyíltan oroszbarát lesz. Mi az? Vagy talán a mi Kárpátaljánkat akarod? Mit akarnak? Olcsó orosz gázt? Vagy netán a mi Kárpátaljánkat?«

Igen, valóban nem fogunk sem katonát, sem fegyvert küldeni a háborúba. És tudja miért, kedves miniszterelnök-helyettes asszony? Több oka is van, de elmagyarázzuk. Először is nálunk, Magyarországon rövid idő alatt bebizonyosodott, hogy a magyar társadalom elsöprő többsége békepárti. És itt szokás figyelembe venni a többség akaratát. Másodszor: a fegyverszállítmány útnak indításától kezdve célpont. Nem akarjuk, hogy bombák potyogjanak az országunkra, de azt sem, hogy Kárpátaljára.

Valamint a konfliktus további eszkalálódásához sem szeretnénk semmilyen szinten hozzájárulni. Értse jól: sem egy Európában tovább terjedő háborút, sem egy világháborút nem támogatunk még az Önök kedvéért sem.”

Nyitókép: Volner János Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vasalo
2022. március 26. 10:13
Ki lett adva a hálozatban, hogy bárki aki mikrofon vagy kamera elé kerül, köteles Orbánba meg a magyarokba rugni. Lásd a cseh kurvát is.
Felvidéki MAGYAR
2022. március 26. 07:03
A qrw@ anyját ennek a fasiszta ribancnak!
Salamander
2022. március 25. 22:34
Köszönöm János! Ön egy igazi hazafi. Áldás szálljon a munkájára és a családjára.
artojan
2022. március 25. 17:46
Ukrajna ott helyezkedik el Európában,ahol a magyar közéletben a jobbik nevű hazaárulók ...legalul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!