Üzenem Zelenszkijnek és a hálózatoknak: hagyjátok békében a hazámat!

2022. március 25. 09:21

Fejezzétek be végre a hazám belerángatását a háborútokba!

2022. március 25. 09:21
null
Rákay Philip
Facebook

„ÜZENEM ZELENSZKIJNEK ÉS A HÁLÓZATOKNAK: HAGYJÁTOK BÉKÉBEN A HAZÁMAT

Elzongorázzam, hogy megértsd, Zelenszkij? Mondjuk én kézzel játszanám, de ezt most hagyjuk... Fejezzétek be végre a hazám belerángatását a háborútokba! Hagyjátok abba a Magyarország elleni nemzetközi hergelést, a bűnbak keresést, állítsátok le azt az amerikai hálózatok által kimódolt, hazug retorikát, amely szerint a magyar kormány a bűnös Ukrajna szenvedéséért, amiért nem enged át fegyvereket a magyar-ukrán határon! Álljatok le végre!

Nem szégyelled magad, Zelenszkij? Magyarországot támadod, éppen bennünket, akik a háború kitörése után azonnal országos gyűjtést szerveztünk, segélykamionokat küldtünk, állami pénzeket csoportosítottunk át azért, hogy ne csak a kárpátaljai testvéreinket, de ukránokat, ruszinokat, magyarán: minden embert, aki a szörnyűség elől menekül, százezrével befogadhassunk? Bennünket alázol, akik ezekben a pillanatokban is önkéntesek ezreivel igyekszünk enyhíteni a biztonságot kereső ártatlan emberek fájdalmát?

De téged persze mit sem érdekel mindez. Éppen ugyanabból az amerikai kottából beszélsz és hergelsz, mint a magyar baloldal politikusai. Akik Márki-Zay Pétertől a Momentumos és Párbeszédes hálózati ügynökhaverjaidon át, a Gyurcsány-lista minden egyes megszólalóján keresztül ugyanazt a nótát fújjátok: bármi áron, de valahogyan bele akarjátok rángatni a hazánkat a háborútokba.

Miközben a magyar kormány – nagyon helyesen – a NATO álláspontját képviseli a kérdésben: KI KELL MARADNUNK BELŐLE!

És bárhogy is mesterkedtek, Zelenszkij – a hálózatokkal együtt –, április 3-án a választásokon a magyar emberek ezért is szavaznak majd újra bizalmat Orbán Viktornak! Mert tökéletesen átlátják, hogy Magyarország a békében, nem pedig egy világháború kirobbantásában érdekelt!

HAGYJÁTOK BÉKÉBEN A HAZÁMAT!!!”

Nyitóképen Volodimir Zelenszkij ukrán elnök videókapcsolaton keresztül beszédet mond.
Fotó: MTI/EPA/AFP pool/Behruz Mehri

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. március 26. 07:33
TÖKÉLETESEN igaza van RÁKAY PHILIP-NEK. SEMMI KÖZÜNK AZ UKRÁNOK IDÉTLEN MARAKODÁSÁHOZ--AZ OROSZOKKAL VAGY AKÁRKI MÁSSAL. HA NEKIK VALAMI BAJUK VAN A RUSZKIK-KAL, VAGY BÁRKIVEL, AZT OLDJÁK MEG ŐK SAJÁT MAGUK(!!!) ÉS HAGYJANAK KI BELŐLE MINKET..MAGYAROKAT! '56-BAN SEM SEGITETT A MAGYAR FORRADALMÁROKON SENKJI--A MÉRHETETRLEN NAGY SZOVJET VÖRÖS HADSEREG ELLEN--LEGKEVÉSBÉ AZ UKRÁNOK! SŐT! AZ Ő FIAIK IS TAGJAI VOLTAK ANNAK A VÖRÖS HADSEREGNEK, AMELYIK MINKET GYILKOLT. MOST(!) UGYAN MILYEN ALAPON ONTSUNK KI MI "MAGYAR VÉRT" AZOK OLDALÁN, AKIKTŐL NEKÜNK SOHA SEMMI JÓ NEM SZÁRMAZOTT???
Nonoo
2022. március 25. 21:13
Kálmán! Te nem szégyelled magad? Most komolyan...te és bájerzsóti önmagában érv a fidesz ellen.... Őrület, hogy annyira kontraproduktívan nyaltok a miniszterelnök úrnak, hogy elüldözitek azt a maroknyi értelmes embert is, aki még a fideszre szavazott volna. Hát komolyan sírva röhögök... 12 éve annyira elcsökevényesedett az agyad, hogy Zelenskijjel kapcsolatban is annyit tudsz mondani, hogy soros hálózat, Gyurcsány, meg baloldal... Annyira égő a létezésed és a színvonal, amit képviselsz, hogy miattad kéne a cenzúrát bevezetni.
Lajoss
2022. március 25. 20:35
Kálmán,de tényleg,miért nem mész már el a jóÉdesanyádba?
káli
2022. március 25. 20:13
Filip,hogy te kinek üzensz, a lőtéri kutyát nem érdekli! Csak egy fing vagy a tornádóban!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!