Maradjunk ki a háborúból! Békét akarunk!

2022. február 24. 12:39

Az egyetlen felelős döntés az lehet, ha mi magyarok, kimaradunk ebből az egészből.

2022. február 24. 12:39
null
Volner János
Facebook

„Sokszor elmondtuk már: az ukrán-orosz, valójában amerikai-orosz konfliktus nem magyar ügy, hanem termonukleáris szuperhatalmak versengése olyan okok és célok mentén, melyeknek van ugyan egy látható része, amiből ki-ki felépíti a maga narratíváját, de teljes valóságában sohasem fogjuk megismerni.

Éppen ezért az egyetlen felelős döntés az lehet, ha mi magyarok, amennyire csak lehet, kimaradunk ebből az egészből.

Hazaárulásnak tartjuk az olyan felelőtlen és kártékony politikai állásfoglalásokat, melyeket a balliberális politikusok rendre megtesznek. Tudjuk, hogy EU-s, valamint NATO tagságunkból számos kötelezettségünk fakad, de ezzel együtt is úgy gondoljuk, rendkívül káros most előadni a strébert, olyat ajánlani Amerikának, a NATO-nak, vagy éppen Ukrajnának, amit még nem is kértek, és csak belerángat minket a ki tudja, hová eszkalálódó konfliktusba.

Az Egyesült Államok régi szokása – különösen ha a Biden-hez hasonló háborús héja ül az elnöki székben – hogy saját országhatáraitól hat, nyolc, vagy tízezer kilométerre megkeveri a nemzetközi salakanyagot, majd mikor már eleget bombáztak és lődöztek, széttárja kezeit és szépen hazamegy. Ismerjük a forgatókönyvet, és tudjuk jól, hogy semmi jóra nem vezet.”

Nyitóképen: Ukrán harci járművek Kijevben. Fotó: Daniel Leal / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. február 24. 16:05
Ha ki akar maradni az egészből, akkor minek alapított pártot? A bíróságnak fel kellene számolnia minden olyan pártot, amelyik nem is akar elindulni a választáson. Kamu ez az egész fickó.
Fed74
2022. február 24. 15:44
Volner, egy igazi nagy szarházi vagy,mert hogy ne ajánljunk semmit Ukrajnának, vagyis ne segítsünk, mert bajunk lesz belőle! Igazi jellemtelen rohadék vagy a főnököddel együtt! Remélem egyszer összefutok veled! Ja de a szavazat kellene!
Aerion
2022. február 24. 14:15
Ukrajna, mármint az, ami eddig volt, nem több, mint bájdenék korrupciós játszótere, rémlik? https://index.hu/kulfold/2020/09/23/komoly_korrupcios_vadak_fogalmazodtak_meg_joe_biden_fia_ellen/ Amikor ezt elkezdték kapargatni a 2020-as kampányban, akkor jött a drogos bűnöző, hibbant dzsorzsfloyd halála kapcsán az Egyesült Államok szétverése, a béelem és az antifa társadalompusztítása, a vokizmus féktelen térnyerése, a fehérek elleni faji agresszió, elnökszobordöntés, majd novemberben a választási csalás, ami a Capitolium ostromának nevezett eseményhez vezetett, ahol a biztonsági őrök közelről agyonlőttek egy volt katonanőt. Ez a nyugat. Ezt kellene nekünk támogatni. Szerintük.
Bástyaelvtárs
2022. február 24. 13:25
Jol van, Volner. A leghosszabb nyelvű fideszes lettél. 133 bátor +1.... Na menj, mosd meg a szádat! Csupa szar
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!