Négy megjegyzés „Ukrajnáról”

2022. február 22. 16:23

A pofátlanság csúcsa, hogy az ukrán nagykövet követeléslistát nyújtott át.

2022. február 22. 16:23
Pilhál Tamás
Facebook

„1. Bármely országnak a »szuverenitásáért«, »területi integritásáért« készséggel kezdek aggódásba, amennyiben az illető ország is aggódásba kezd az 1941-es Magyarország szuverenitásáért és területi integritásáért. Az akkori határaink úgy-ahogy igazságosak voltak - szemben a mostaniakkal, amelyeket a Nyugat kényszerített ránk, és amelyekbe soha sem fogunk belenyugodni. (Még ha reálpolitikai okokból ezt jelenleg nem is emlegetjük. Szerencsére én nem vagyok politikus, ezért azt mondhatom, amit a szívem, az igazságérzetem diktál.)

2. A Nyugat által íróasztalnál megrajzolt, sátáni gonoszsággal kreált műállamokat föl kell számolni, területeiket vissza kell adni azok eredeti tulajdonosainak.

3. Ahol az eredeti tulajdonos kiléte vitatott, ott a demokrácia (népuralom) nagyobb dicsőségére népszavazást kell kiírni a hovatartozásról. Ha például 1920-ban a bölcs Nyugat kegyesen engedélyezte volna a népszavazást Magyarországon (ami egyébként alap lett volna), akkor a mai határaink közelebb lennének az 1920-ashoz, mint az 1941-eshez. Persze, értem, miért nem engedték-engedik ezt: akkor összeomlana az egész aljas, becstelen »békerendszerük«.”

Nyitókép: Sergei Supinsky / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
artfx
2022. február 23. 09:45
1941-es határok... lázálmas idióta.
bagira
2022. február 23. 07:59
Azért az ukránokért háborúzunk akik anno országunkból egy darabot levágtak a magyar kisebbséget zaklatják anyanyelvét elvették. Vagy azért az oroszokért vérünket hullassuk akik 45 évig Magyarországot megszállva tartották kifosztották akasztották. Na ebből a ukrán - orosz csetepatéból maradjunk ki . Hazánkat védjük de elég volt azokért harcolni akik a magyarokat kihasználták ma is az euban zaklatják. Háborúhoz csatlakozva nem magyarok élete lesz jobb az euban hanem a dölyfös nyugatnak érdekeit védjük.
Ben Jeremiah
2022. február 23. 07:29
Magyarország több mint öt éve kéri, hogy ne bántsa a kárpátaljai magyarokat. Erre ők jönnek egy kívánságlistával?
Alcofrybas
2022. február 22. 21:18
"Ahol az eredeti tulajdonos kiléte vitatott, ott a demokrácia (népuralom) nagyobb dicsőségére népszavazást kell kiírni a hovatartozásról." Érdekes felvetés. Budapest csatlakozhatna... Belgiumhoz. Soros György valamelyik nyílt köztársaságához. A CEU-hoz. Az SZFE-hez. Karácsony lehetne a kormányzó. Népszavazás megerősítene, és annyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!