A miniszterelnök egyik legfőbb szövetségese Putyin, aki RAKÉTÁVAL LÖVET EMBEREKRE

2022. február 24. 13:36

Kitört az orosz-ukrán háború! De mit tehetünk mi?

2022. február 24. 13:36
null
Molnár Áron „noÁr”
Facebook

„1991-ben a Délszláv háború kitörésekor jöttünk Magyarországra. Mindent hátrahagyva 20.000 forinttal és egy aranytollal jöttünk át, amit a nagyapám adott édesanyámnak, mondván, ha bármi baj lesz, ezt adjuk a zaciba.. a toll mai napig megvan, mert elképesztően erős szüleim vannak. Aki közel volt a háborúhoz, vagy megélte azt, annak mindig van egy története. Most sajnos újabb történetek jönnek, mert az orosz elnök úgy döntött, háború lesz. Én nem egy olyan országban szeretnék élni, amelynek a miniszterelnökének egyik legfőbb szövetségese Putyin, aki RAKÉTÁVAL LÖVET EMBEREKRE.

  • Amit tehetünk, hogy beszelünk a gyerekeinkkel, megnyugtatjuk őket, fokozottan vigyázunk rájuk, mert egy ilyen hír félelmet okoz. Bennem is.
  • Amit tehetünk, hogy nem sodorjuk az országunkat ebbe az irányba és április 3-án nem szavazunk újabb négy évet egy rendszernek, amely orosz mintára építi fel a politikáját.
  • És amit még tehetünk: menjünk el szavazni, szavazatot számlálni, jelentkezzünk utcai megfigyelőnek, aktivistának, támogassunk civil szervezeteket és a független médiát és erről győzzünk meg legalább egy embert a környezetünkben és legyen Magyarország egy szabadabb, nyitottabb ország!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 229 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
airwolf
2022. február 25. 14:14
a miniszterelnök legfőbb szövetségese az Őt megválasztók. Ez akkor is így van ha neked nem tetszik. Korábban már írtam, hogy menj oda ahonnan ideszédültél. Bértollnok.
Pertli
2022. február 25. 09:36
Tisztelt Molnár Úr! A like-ok aránya mutatja, hogy a közvélemény nem ért egyet álláspontjával. Kérem vonuljon vissza egy csendes helyre és gondolja végig mondatait. Javaslom még a szintén művész, Pityinger Úr véleményét az adott témában. Ő is sokáig kitartott a haszontalanság (nemzetünk szempontjából haszontalan) mellett. S egyszerre csak valamikor megvilágosodott. Az irigység, az alaptalan vádáskodás nagyon rossz hatással van mindenkire. Ezért javaslom a meditálást, a visszafogottságot és a más emberek véleményének a megfontolását is. Mind hasznára lehetnek.
formaegy
2022. február 25. 09:33
Miért is Magyarországra jöttél te féreg?????????? Mert egy biztonságos ország - igaz??????????? Most is az ártatlan embereket fogadja be akik nem tehetnek az egészről! Miért jönnek ide, mert BIZTONSÁGOS ország! Van pofád, van bőr a pofádon a kormányt taposni, aki akkor is, most is az ország biztonságát tartja szem előtt, és védtelen embereknek nyújt támogatást, befogadást te rühes kutya!!!!!!!!!!!!! Fogd a batyudat ami biztosan több, mint 20 ezer ft., meg megszedted magad, és húzzál oda ahonnan jöttél!
states
2022. február 25. 08:59
Elmebeteg pszichopata vagy, komcsi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!