Mélységesen elítéljük és elfogadhatatlannak tartjuk az orosz inváziót Ukrajna ellen

2022. február 24. 10:37

Szolidárisak vagyunk Ukrajnával és az összes ott élő nemzetiséggel.

2022. február 24. 10:37
Kelemen Hunor
Kelemen Hunor
Facebook

„Mélységesen elítéljük és elfogadhatatlannak tartjuk az orosz inváziót Ukrajna ellen. Szolidárisak vagyunk Ukrajnával és az összes ott élő nemzetiséggel. A nemzetközi közösségnek minden eszközt, szankciót fel kell használnia, hogy Oroszországot rákényszerítse a háború megállítására. Romániának fel kell készülnie a háborús menekültek fogadására. Aggódunk a kárpátaljai magyarokért és az Ukrajna területén élő román közösségért. Szeretném tudatni velük, hogy ebben a nehéz időszakban számíthatnak ránk!”

Nyitókép: MTI/Kiss Gábor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. február 24. 17:35
Akkor éljen és haljon Romániában! Ha szolidáris lenne az ukrajnai nemzetiségekkel, akkor nem akarná, hogy Ukrajnában éljenek. Melyik nemzetiségnek jó az, hogy Ukrajnában kell élnie?
Peregrino
2022. február 24. 14:28
Megszólalt az árnyékszékely is.
kaltran
2022. február 24. 13:19
Hapek, nem látom a tiltakozásodat, hogy mélységesen elitélnéd a román agressziót Erdély ellen?
Draco Paladin
2022. február 24. 13:10
Az erdélyi szőröstalpúak csak a markukat tudják tartani a magyar adófizetők pénzéért, erősen kétlem, hogy bárki bármiben számíthatna rájuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!