A mai kormányközeli „közvélemény-kutatásról”, hirtelen az alábbi, 2019. októberi hír jutott eszembe

2022. február 01. 22:23

Ott is, akkor is „magabiztosan vezetett” a Fidesz, ugye.

2022. február 01. 22:23
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„A mai kormányközeli »közvéleménykutatásról«, amely a Fidesz előnyét mutatja, hirtelen az alábbi, 2019. októberi hír jutott eszembe. Ott is, akkor is »magabiztosan vezetett« a Fidesz, ugye.

A végeredményt pedig ismerjük: Karácsony Gergely -Tarlós István: 51% - 44%. Találkozunk áprilisban a kormányváltáskor!”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jaja
2022. február 02. 20:42
A kezed bele lóg a bilibe. Te csúnyaság.
Pitypangocska
2022. február 02. 17:46
Nem értem, tényleg nem értem, hogy miért nem lehet elszámoltatni a CIA kapcsolatairól Szabó T.-ét??? Egész múltja, végzettsége zavaros. Jogunk van tudni, ki ez a Kabul hervadt rózsája.
Kun Béla
2022. február 02. 16:14
Cia Timi , nem fogunk megfeledkezni rólad, hogy erre a témára visszatérjünk majd a választás lezajlása után ! Egyúttal javaslom hogy minden magyar a hazáját szerető állampolgár a választás után levélben forduljon az országgyűlési képviselője felé hogy követeli, hogy olyan törvény kerüljön megvalósításra , amely előírja a nemzetbiztonsági hatóságoknak egy szigorított átvilágítás elrendelését minden magyar politikus esetében legyen az önkormányzati vagy országos politikában résztvevő , különös tekintettel a külföldi érintettséget vizsgálva !
Steppenwolf
2022. február 02. 14:56
Csak azt felejti el a bogaras hölgy, hogy ha országgyűlési választások lettek volna, akkor 2019-ben is simán nyer a Fidesz, hisz vitte az összes megyei közgyűlést és a megyei jogú városok túlnyomó többségét is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!