Srácok, ha beszálltatok az anyaországi választási kampányba, ám legyen

2022. február 06. 11:00

Attila, Csaba, Hunor! Nyilvános vitára hívlak ki benneteket!

2022. február 06. 11:00
null
Ujhelyi István
Ujhelyi István
Facebook

„Srácok, ha beszálltatok az anyaországi választási kampányba, ám legyen. A Ti döntésetek. De akkor ezt most játsszuk le! Attila, Csaba, Hunor! Nyilvános vitára, a nemzeti együttműködés jövőjéről szóló párbeszédre hívlak ki benneteket! Bármelyikőtöket. Évtizedek óta ismertek, az RMDSZ vezetőjeként vagy a hivatkozott, tiltakozó levél aláíróiként bátran leülhettek egy magyar európai parlamenti képviselővel. Az Európai Parlamentben szorosan együttműködnek a képviselőcsoportjaink, tudunk tehát kulturált módon beszélni. Ha hisztek benne, hogy jó ügyet szolgáltok, akkor érveitek, válaszaitok és világos jövőképetek is van hozzá. Vitassuk akkor meg és bizonyítsuk be, hogy a párbeszéd mindig újra összeköt, nem pedig tovább szakít. Én itt vagyok, várlak benneteket. Hajrá, magyarok!”

Nyitókép: Ujhelyi István Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 179 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
őrnagyőrnagy
2022. február 07. 20:39
Miért kéne egy ilyen senkiházival nekik vitázniuk?
crydog
2022. február 07. 17:12
Attila, Csaba, Hunor! Hirtelen azt hittem Pista, hogy a magyar vezérekhez fohászkodsz már kínodban..
Ferike57
2022. február 07. 16:40
Kedves ujhülye , ha ti (komcsik) támogattátok volna a határon túli Magyarokat amíg kormányon voltatok akkor lehet hogy rátok is szavaznának néhányan onnan !!! Most vitázni akarsz velük ? Ha van ESZÜK akkor szóba sem állnak veletek , mert ti szavazatok a Parlamentben ellenük (a szavazati joguk megadása ellen) !!! Úgy látom ha a határon túliakon múlik április 3.-a , akkor a következő 4 évre is MEHETTEK SZOPNI !!!!!
amca
2022. február 07. 14:26
A Nemzet uyhullyélye. Hízik ,mint a pig,nemsokára ebbe fog elpusztulni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!