Soros embere

2022. február 03. 17:13

Andrej Nosko egy pillanatra nem figyelt oda, és elkezdett igazat beszélni.

2022. február 03. 17:13
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Most például jött Andrej Nosko, aki a CEU-n végzett – sőt! Doktorált! – politikatudományból, vagyis a legautentikusabb helyen szívta magába a szóhalmazok forgatásának (semmitmondásnak) tudományát. Majd az így megszerzett tudásával egyenes útja vezetett Soros alapítványához, az Open Societyhez, ahol divízióvezetőként osztotta a pénzt. Közbevetés: Karl Raimund Popper, bécsi filozófus 1945-ben jelentette meg főművét Nyitott társadalom címmel, Soros saját bevallása szerint ennek a hatása alá került, és azóta is képtelen szabadulni, tőzsdespekulációi, pénzintézetek és országok tönkretételei és egyéb gazemberségei után mindig ide tér vissza, a Nyitott társadalomhoz, ahol végre szeretettel tud gondolni önmagára.

Nosko amúgy ma a PILnet igazgatója Budapesten, és meg sem próbálok úgy tenni, mintha lenne halvány fogalmam róla, mi az.

És teljesen mindegy is.

A lényeg ugyanis, hogy ez a mi Nosko barátunk nekifogott fölfejteni a törvény szövedékét. Egy pillanatra nem figyelt oda, vagy valamilyen rejtélyes oknál fogva egy pillanatra megszállta a szentlélek (ez utóbbira fogadnék kisebb tételben), és elkezdett igazat beszélni.

Így például elmondta, hogy Lengyelországot és Magyarországot minden valós érv nélkül állítja pellengérre a nyugati média – és azért tegyük hozzá: a sok idióta gazember ott Brüsszelben meg Washingtonban.

Nosko elmondja, a magyar kormány népszerűségének okait nem látják, s ez nem is annyira érdekes, de fogalmuk sincsen semmiről, és leginkább azzal vannak elfoglalva, hogy hazudjanak a kormány valós társadalmi megítéléséről, valódi népszerűségéről.”

Nyitóképen: Andrej Nosko (Fotó: Facebook.com/Andrej Nosko)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sabotage
2022. február 04. 20:21
Zsóti,zsóti, vigyázz, mert már te szarozod össze Orbán seggét a száddal, Büszke lehetsz a párttagkönyvedre te mocskos, szarosszájú fekély!!!!
Isten jobb keze
2022. február 04. 10:23
Ez a szaros szájú, Orbán segg nyaligátor, aki a feleségét sem tudja kielégíteni, Karácsony Gergely, MZP, és a Soros embere! Xdxdxd
pipa89
2022. február 04. 09:57
Ha a felszínt karcolva ilyen mocsok ürül, mi lehet a mélyben, kedves "FORDÍTOTT KERESZT+KÖR-URASÁG"? Sátánka? Luciferkó? Netán valami sárga szemű pikkelyes? Bármi is, bárki is össztűz alá vonta a világot.
szürkeSzarvas
2022. február 04. 06:01
Megundorodott magátol,es amit évekig csinált. Ő is -ezzel -"felkerül" a (mindenkori!) "Szdsz" "halállistájára",amiről csak a halállal lehet "lejönni". Vagyunk rajta 1páran. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!