Nem fogják elhinni, mi történt!

2022. február 01. 10:57

Az óbudai főkertész szerint ő ott sem volt, az oldalát csak „feltörték”. Ó, hát persze!

2022. február 01. 10:57
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„Az Orbán Viktor miniszterelnök nyilvános felakasztásáról posztolgató, majd a posztot törlő óbudai főkertész, miután feljelentették közösség elleni izgatásért, közölte, hogy ő ott sem volt, az oldalát csak „feltörték”, fogalma sincs szegénynek, kik és miért írogatnak ilyeneket a nevében.

Ó, hát persze!

Ezeknek mindig feltörik az oldalukat, és ez mindig csak akkor derül ki, amikor valamelyik aljas, becstelen, szemét, Lenin-fiúkat idéző bejegyzésükből botrány kerekedik.

Ezek szegények mindig áldozatok.

Olyan életszerű, nem?

Jön a Facebook-oldal feltörő, álarcos hekker, és azt mondja: hű te, itt ez az óbudai főkertész, ennek az oldalát aztán érdemes feltörni és beírni rá valami aljasságot, ez olyan fontos és nagy és meghatározó alak, érdemes vele kibaszni.

Aztán feltör és beírja, amit beír...

Ó, hát persze...

Te, főkertészkém, mi lenne, ha egyszer, csak egyszer a változatosság kedvéért vállalnátok, amit tesztek, és nem lennétek ennyire ocsmány, gyáva sz*rok?”

Nyitóképen: Kerényi-Nagy Viktor, Óbuda főkertésze. Forrás: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sabotage
2022. február 02. 18:09
Zsótika, te egy fekély vagy az ország testén Orbánnal együtt, amit ki kellene vágni, vagy inkább kiégetni!!!! Emlékszel te patkány fekély, ezt te írtad évekkel ezelőtt!!! Sikerült az emberekben felébresztened a gyülölet felsőfokát, most meg csodálkozol hogy fel akarnak logatni olyanokat mint te vagy, egy álkeresztény, szarosszájú mocskos fekélyt!!! Élvezed hogy magyar magyart akár őlni, ezt sikerült elérni a jelenlegi hatalomnak, amely a legkorruptabb, legbuzibb, legpedofilabb, és leggecibb!!!
CharlieBrown
2022. február 02. 13:02
Schadl-Völner-ügy, bocsánat. A Népszabiban kerestem, ott nincs. Későbbi az ügy, mint amikor Bayer zsidó-keresztény testvér még hithű szoc-librális volt (nyilván az volt ha a Népszabiba írt, hisz nem egy elvtelen firkász, ugye).
CharlieBrown
2022. február 02. 12:59
Segítséget kérnék Fideszes testvéreimtől. Egy Bayer-cikk linkje. Nem találom sehol. A Schadl-Volner-ügyről írt vitriolos cikkét keresem. Ha valami 'Ezt nem hiszem el" kategória, akkor az az.
Jasand
2022. február 02. 12:46
Szerintem az egész történet csak egy kitalált mese. Ebből semmi nem igaz. Ez egy fidesz propaganda művelet Bayer Zsolt szerzeménye .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!