Elüldözték a leszbikus professzort, mert kritizálta a leszbikus társkeresőre regisztráló transzokat

2022. január 27. 18:11

Erre a hétre is jutott bőven csemege.

2022. január 27. 18:11
null
Rőfös Géza
Kontra

„Erre a hétre is jutott bőven csemege, alig győzzük feldolgozni az LMBTQ-híreket. Van itt az LMBTQ-közösség által megszégyenített leszbikus értelmiségi, szó lesz betiltott tanfolyamokról Franciaországból, és persze megint téma, hogy a transzik indulhatnak-e a női sportversenyeken. Ez itt a Kontra Szivárvány Híradója!

Decemberi hír, de annál ütősebb: a liberális demokrácia bölcsőjében, a Francia Kalifátusban a haladárok ismét bebizonyították, hogy csak az a vélemény szabad(on elmondható), amelyik nekik tetszik. Betiltották ugyanis azon terápiás foglalkozások szervezését és megtartását, amely a saját nemükhöz való vonzódástól szabadulni akaró emberek számára kínál lehetőséget és segítséget.

Az új szabályt megszegőkre akár két év börtön és több mint 10 millió forintnak megfelelő pénzbüntetés is várhat.

A félreértések elkerülése végett: egyáltalán nem vagyunk meggyőződve arról, hogy a szexuális átnevelés bármilyen szinten is hatásos vagy akár helyes és etikus. Arcpirítóan képmutató azonban az a gyakorlat, hogy egy nyugati ország önkényesen meg akarja mondani állampolgárainak, hogyan viszonyuljanak saját szexualitásukhoz, és milyen programokon vehetnek részt.

Nagy biztonsággal állítjuk: a törvény támogatóinak döntő többsége azt szeretné, ha az abortusz minél többek számára elérhető lenne.

»A forradalom felfalja saját gyermekeit« című rovatunk mai témája egy Angliában élő leszbikus professzor, aki kénytelen volt szembesülni azzal, hogy bizony a saját nemükhöz vonzódó nőknek szóló társkereső oldalakon egyre több péniszes hölgy jön szembe vele. És hogy miért nem taníthat már Kathleen Stock a sussexi egyetemen? Egyszerű. Amikor hangot adott annak a véleményének, hogy a leszbikus nők elsősorban a nőkhöz vonzódnak, és a hasonló preferenciájú nők társaságát keresik a tematikus felületeken, a nemzetközi transzterror munkaközösség olyan gyűlöletdzsihádot indított ellene, hogy kénytelen volt lemondani tisztségéről. Szerinte ugyanis nagy pressziót gyakorolnak a transznemű érdekeket képviselő szervezetek és aktivisták a leszbikus közösségre, hogy fogadják el nőnek azokat is, akik annak érzik magukat, de semmiféle tényleges biológiai változáson nem mentek keresztül.”

Nyitókép: Kontra

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. január 31. 08:35
"Elüldözték a leszbikus professzort, mert kritizálta a leszbikus társkeresőre regisztráló transzokat" Ez egyszerűen a bolsik vérében van, már akkor irtják a lehetséges riválisokat, mikor még meg sem nyerték a háborút.
Emery4919
2022. január 28. 18:25
Sussexi egyetem. Ez Anglia, nemdebár? A demokrácia egyik bölcsője.
Trinitysum
2022. január 28. 15:07
Javaslom, hogy a leszbikusok fogjanak össze a meleg férfiakkal a transzszexuális (+ egyebek) ellen. Mi fotelből nézzük, ahogy kiirtják egymást. Egyikért sem kár. Divide et impera.
Anonymtalan
2022. január 28. 12:29
Amikor a forr-ada-lom (rom?) felfalja a gyerekeit. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!