Így néz ki Orbán Viktor diplomáciája, ide züllesztette Magyarország külkapcsolatait

2022. január 29. 22:20

Áprilisban meg kell mentenünk az ország becsületét, uniós- és NATO-tagságunkat.

2022. január 29. 22:20
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Pénteken tárgyalás a spanyol újfasiszták vezetőjével Madridban. Jelen van az a szélsőségesen magyarellenes román AUR párt is, amelynek jelszava »Ki a magyarokkal az országból!« (»Afara cu ungurii din tara«,). Szombaton találkozó a korrupcióért börtönre ítélt korábbi francia elnökkel Párizsban, kedden a korábbi KGB-ügynök, Vlagyimir Putyin meglátogatása Moszkvában. Így néz ki Orbán Viktor diplomáciája, ide züllesztette Magyarország külkapcsolatait. Amit az európai konzervatív pártcsaládból kiebrudalt magyar kormányfő csinál, az szembemegy büszkeségünkkel, nemzeti érdekeinkkel és európai értékeinkkel. Áprilisban meg kell mentenünk az ország becsületét, uniós- és NATO-tagságunkat. Nem állhatunk újra a történelem rossz oldalára! ”

Fotó: Valeria Mongelli / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 238 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2022. január 31. 11:23
Ezt a hangok mondták a fejedben, Maky? Inkább fogalmazd a beszédedet április 4-re! A trágyán tartott buta vidékiekről meg a moslékos árulókról.
Magyarvagyoknemturista
2022. január 31. 06:19
A moslék teljes lendülettel azon van hogy Magyarország az eu és usa gyarmata legyen. Hát a lón.. a ....át!
Krupp Skya
2022. január 31. 04:48
"Így néz ki Orbán Viktor diplomáciája, ide züllesztette Magyarország külkapcsolatait MÁRKI-ZAY PÉTER Facebook Áprilisban meg kell mentenünk az ország becsületét, uniós- és NATO-tagságunkat." Mondja a CIA-hoz közelálló USA-ból hazajött ügynök elvtárs. Rákosi Mátyás még a Varsói Szerződésre esküdött, mert ő meg a Szovjetunióból jött haza.
egy genetikusanalattvaló
2022. január 30. 18:26
Márki-Zay kb. ugyanolyan gyengeelméjű politikus, mint jó száz éve Károlyi Mihály volt. Károlyi politikájának is jóvátehetetlen következményei lettek. Remélem, a választópolgárok még a moslékos oldalon is lesznek annyira bölcsek,hogy ezt a zavaros eszű futóbolondot nem választják meg. A mi oldalunkon meg mindenkinek el kell menni szavazni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!